Ανακοίνωση της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Καθαριότητας

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Ανακοινώσεις

Δήμος Κω

Καθώς διανύουμε ήδη το μέσο της τουριστικής περιόδου, με εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες να κατακλύζουν το νησί μας, η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Καθαριότητας επιθυμεί για ακόμα μία φορά να επιστήσει την προσοχή σε όλους τους δημότες και να ζητήσει την ενεργοποίηση και την ευαισθητοποίηση τους, ώστε να βοηθήσουν αποτελεσματικά το έργο της.

Για τους ανωτέρω λόγους παρακαλούμε:
 Τα σκουπίδια πρέπει να συσκευάζονται σε γερές σακούλες, καλά δεμένες και να τοποθετούνται πάντοτε τις βραδινές ώρες (22:00 – 24:00) μέσα στους κάδους απορριμμάτων.
 Οι δημότες παρακαλούνται να μην εγκαταλείπουν υπολείμματα καθαρισμού βλάστησης και κλαδέματος στους δρόμους και λοιπούς κοινόχρηστους χώρους.
Σύμφωνα με το άρθρο 6 του Κανονισμού Καθαριότητας του Δήμου μας, η διαχείριση γίνεται με ευθύνη και δαπάνη του κυρίου, νομέα ή κατόχου του χώρου.
Επίσης παρακαλείστε:
 Να μην ρίχνετε μικροαντικείμενα στους δρόμους. Τα μικρά αντικείμενα πρέπει να τοποθετούνται στα υπάρχοντα καλαθάκια.
 Να χρησιμοποιείτε προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον.

Επιπλέον, σας ενημερώνουμε ότι τα αντικείμενα μεγάλου όγκου, που προέρχονται από οικιακή ή εμπορική δραστηριότητα (παλαιά έπιπλα, στρώματα, συσκευές, απόβλητα κηπευτικών εργασιών, υλικά συσκευασίας μεγάλου όγκου από χαρτόνι, ξύλο, μέταλλο ή πλαστικό, κ.λ.π.) θα παραδίδονται στο συνεργείο της Υπηρεσίας Καθαριότητας από Δευτέρα έως Παρασκευή κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης στα τηλέφωνα 22420 20340 και 22420 24515.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

 

 

 

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter