Δήμος Κω: ανακοίνωση για τα προνήπια

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Ανακοινώσεις

Δήμος Κω 

Σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη οικονομική περίοδο, είναι ηθική υποχρέωση της Δημοτικής Αρχής να εξαντλεί όλα τα περιθώρια για την οικονομική ανακούφιση των συμπολιτών μας.

Δεκάδες γονείς που εργάζονται και δεν έχουν που να αφήσουν τα μικρά παιδιά τους, ή πολύ περισσότερο, δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να καλύψουν τα τροφεία τους, έχουν την ανάγκη της στήριξης μας.

Δεν μπορούμε να κλείνουμε τα μάτια στο πρόβλημα με το πρόσχημα ότι τα προνήπια δεν εντάσσονται στην υποχρεωτική εκπαίδευση.

Δεν μπορούμε να μένουμε απαθείς όταν βλέπουμε ότι οι συνδημότες μας υποφέρουν οικονομικά και έχουν περιέλθει σε αδιέξοδο.

Σε αυτή την προσπάθεια, θεωρούμε ότι θα έπρεπε να είναι αυτονόητη η κατανόηση και η συμμετοχή όλων των γονέων στην εξεύρεση των ενδεδειγμένων λύσεων.

Έμπρακτα ο Δήμος μας αυτά τα δύο χρόνια, έχει αποδείξει με τον καλύτερο τρόπο ότι κάνει τα πάντα για να διασφαλίσει καλύτερες συνθήκες διαβίωσης στις σχολικές μονάδες. Με την ίδια φιλοσοφία, θα συνεχίσει να παλεύει και να δίνει λύσεις, προσφέροντας στους οικονομικά αδύναμους συνδημότες μας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter