Νέο αγωνιστικό μονοθέσιο από την ομάδα Formula του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Αυτοκίνητο

car2

Η ομάδα Formula του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης παρουσιάζει, για πρώτη φορά, το νέο της αγωνιστικό μονοθέσιο. Τα σχέδια του μονοθέσιου είχαν βραβευτεί το 2009, στην Αγγλία. Η "art" (Aristotle Racing Team) υλοποίησε τα σχέδια και πριν επιστρέψει στην πίστα του Silvestone, στις 13 με 17 Ιουλίου 2011, παρουσιάζει το νέο αυτοκίνητο, σε ειδική εκδήλωση.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Ιουνίου και ώρα 18:00, στο αμφιθέατρο της Πολυτεχνικής Σχολής Αλέξανδρος Τσιούμης (ισόγειο πτέρυγας Τοπογράφων Μηχανικών). Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει επίδειξη του μονοθέσιου, στο χώρο στάθμευσης έξω από το αμφιθέατρο.

Η ομάδα "art" από το 2006 έως σήμερα, εκπροσωπεί το Α.Π.Θ. στο διεθνή διαγωνισμό Formula SAE. Ακολουθώντας τις προηγούμενες επιτυχημένες συμμετοχές της στο διαγωνισμό και την εμφάνιση του περασμένου Σεπτεμβρίου όπου η ART βραβεύτηκε στη πίστα Varano de Melegari (Formula SAE Italy), η ομάδα θα συμμετάσχει και φέτος στο διεθνή διαγωνισμό, με μεγάλες επιδιώξεις.

Η ομάδα αποτελούμενη από 22 μέλη και ανανεωμένη κατά το ήμισυ με νέους, ταλαντούχους και γεμάτους όρεξη φοιτητές, έχει στόχο την αναρρίχηση στην πρώτη 5άδα της γενικής παγκόσμιας κατάταξης.

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter