Συμπαράταξη Ελπίδας: μη ορθή λειτουργία των σφαγείων

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Εδώ και ένα μήνα τα καινούργια σφαγεία λειτούργησαν και λειτουργούν με αρκετές ελλείψεις, τις οποίες πολλές τις έχουμε ήδη καταγράψει και επισημάνει.

H δημοτική αρχή κωφεύει ,αλλά και ο νεοσυσταθείς σύλλογος των κτηνοτρόφων δεν πιέζει όσο θα έπρεπε ίσως γιατί δεν θέλουν να εναντιωθούν στην τοπική εξουσία.

Η δημοτική αρχή έχει προκηρύξει δύο φορές την λειτουργία των σφαγείων ( κάλεσμα πτυχιούχων εκδοροσφαγέων) αλλά δεν έχει φανεί κανείς.
Εμείς πιστεύουμε ότι πρέπει να προσληφθούν τα άτομα αφού προβλέπονται στον εσωτερικό κανονισμό των σφαγείων, και ό δήμος να λειτουργεί ουσιαστικά τα σφαγεία, βάζοντας ένα μικρό τίμημα ανά σφάγιο βοηθώντας έτσι την τοπική παραγωγή.

Αυτές τις μέρες έχουμε γίνει αποδέκτες παραπόνων από πλευράς παραγωγών και κρεοπωλών, οι οποίοι διαμαρτύρονται διότι πρώτον το σφάγιο έχει πάει στα 60 ευρώ το μοσχάρι από 30 που ήταν ,και δεύτερο και το κυριότερο δεν παίρνουν καμία απόδειξη από τα σφαγεία , και συγκεκριμένα από τους εκδοροσφαγείς που λειτουργούν τώρα τα σφαγεία.
Παρακαλούμε να μπουν σε σωστή λειτουργία τα σφαγεία, διαφορετικά θα αναγκαστούμε να προσφύγουμε στα αρμόδια όργανα για να εφαρμόσουν τον νόμο τον οποίο η δημοτική αρχή επικαλείται επιλεκτικά.

Δεν θα είμαστε υπεύθυνοι για ότι συμβεί για την λειτουργία των σφαγείων.
Να θυμίσουμε μόνο ότι νυν δημοτική αρχή είχε προεκλογικά πολλές φορές μηνύσει την προηγούμενη σε πολύ μικρότερα ζητήματα.

ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΛΠΙΔΑΣ

 

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter