Φίλοι Ανθρώπινης Πόλης: με νέα στελέχη άφθαρτα και καθαρά, καταλληλότερος ο Αλκιβιάδης

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Οι Φίλοι της Ανθρώπινης Πόλης, μας έστειλαν το παρακάτω κείμενο:

Όπως όλα δείχνουν οι επικρατέστεροι για τη θέση του Δημάρχου είναι ο Αλκιβιάδης Χατζηνικολαου,ο Γιώργος Κυρίτσης και ο Κώστας Καϊσερλης,χωρίς να θέλουμε να υποτιμήσουμε τις υπόλοιπες υποψηφιότητες!

Αν όμως σκεφτείτε λογικά και καθαρά χωρίς να βάλετε πάνω από το καλό του τόπου τα συμφέροντα του καθενός και τις φιλικές σχέσεις που έχει ο καθένας με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και δημάρχους θα καταλάβετε ότι ο Αλκιβιάδης είναι η καλύτερη και η μοναδική λύση. Ο κύριος Καϊσερλης μετά από 6 τετραετίες που ήταν δήμαρχος αποφάσισε να γίνει βουλευτής ,υφυπουργός και στην συνέχεια να αφήσει την πολιτική για κάποια χρόνια!

Τώρα φαίνεται ότι κάποιοι τον βάζουν μπροστά για να τον καταστρέψουν και να πάρουν την θέση τους στις επόμενες δημοτικές εκλογές.Σε περίπτωση όμως που βγει τι μέλλον μπορεί να έχει το νησί μας με έναν δήμαρχο που λογικά να σκεφτεί κάποιος καταλαβαίνει ότι θα είναι για μια και μόνο τετραετία γιατί δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι στα 70 θα ξανά κατέβει για δήμαρχος και θα μπορέσει να κάνει και πράγματα για το νησί. Ο κ. Κυρίτσης τώρα για πολλούς και διαφόρους λόγους κρίνεται ακατάλληλος να διοικήσει για δεύτερη φορά το δήμο.

Η εμπάθεια του,η ειρωνεία του και ο χαρακτήρας του τον βγάζουν από τώρα εκτός μάχης στις δημοτικές εκλογές που έρχονται  Φανταστείτε ένας άνθρωπο που χώρισε και διέλυσε την κοινωνία της Κω την πρώτη τετραετία τι θα κάνει αν τον βγάλει ο Κωακός λαός για δεύτερη φορά.

Η ψήφος στον Κυρίτση είναι σαν να του δίνουμε συγχωροχάρτι για όλα τα κακά που έχει κάνει και δυστυχώς είναι πολλά.

Ούτε να το σκεφτόμαστε δεν θέλουμε.Καταλληλότερος είναι ο Αλκιβιάδης νέος, με πραγματικό όραμα γιατί αυτός έχει τη δυνατότητα να κοιτάξει πιο μπροστά από την τετραετία 2011-2015, με νέα στελέχη άφθαρτα και καθαρά και με την νεολαία από πίσω να τον σπρώχνει(θα το καταλάβετε σε λίγες μέρες έρχονται εκπλήξεις).

Δεν είναι και τόσο δύσκολο να καταλάβει κανείς ποιος είναι ο καταλληλότερος!

 

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter