Συναντήσεις Γ. Κυρίτση με Σ.Ε. ΠΑΣΟΚ του Δήμου Ηρακλειδών και με πρώην εργαζόμενους της ΔΕΑΥΚ

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Με τη Συντονιστική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ στο Δήμο Ηρακλειδών συναντήθηκε την Πέμπτη 23 Σεπτέμβρη ο Δήμαρχος Κω και υποψήφιος Δήμαρχος του ενιαίου Δήμου κ. Γιώργος Κυρίτσης και συζήτησαν θέματα που αφορούν στο Δήμο Ηρακλειδών και στην οργάνωση των εκλογών της 7ης Νοέμβρη.
Σήμερα Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010, ο Δήμαρχος Κω και υποψήφιος Δήμαρχος του ενιαίου Δήμου κ. Γιώργος Κυρίτσης συνάντησε, μετά από πρόσκλησή του, τους πρώην εργαζόμενους της ΔΕΑΥΚ, οι οποίοι εργάζονται τώρα στους τρεις Δήμους του νησιού, στους οποίους ανέλυσε την κατάσταση των εκκρεμοτήτων της επιχείρησης, κυρίως ως προς τις οφειλές της σ'αυτούς και τους διαβεβαίωσε πως το ισχυρό ταμείο του Δήμου της Κω με το πέρασμα στον ενιαίο Δήμο, είναι η εγγύηση για την καταβολή των δεδουλευμένων τους στην επιχείρηση, όπως και η τακτοποίηση κάθε εκκρεμότητας προς αυτούς.

Στην συνάντηση παρευρίσκονταν ο Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Φουντωτός, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Θεόφιλος Μουζουράκης καθώς και ο Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Δικαίου κ. Παύλος Δρόσος.

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter