Οι Νέοι του «Κινήματος Πολιτών Κω ΟΡΑΜΑ», χθες στο Island

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Οι Νέοι του «Κινήματος Πολιτών Κω ΟΡΑΜΑ», πλαισιωμένοι από εκατοντάδες συνομηλίκους τους, έστειλαν χθες βράδυ, από το Island, το πλέον ξεκάθαρο μήνυμα ενότητας, ανατροπής και νίκης στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.
Το μέλλον τους και το μέλλον της Κω είναι πλέον στα χέρια τους.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τους νέους του Οράματος και τον Κώστα Καΐσερλη για την ανεπανάληπτη συμμετοχή όλων όσοι συμμετείχαν στο πάρτι της νίκης. Τέτοια μεγαλειώδη ανταπόκριση της νέας γενιάς σε πολιτική εκδήλωση δεν έχει δει το νησί μας τουλάχιστον τα τελευταία 15 χρόνια.

Η αγάπη και η ανταπόκριση των νέων συνδημοτών μας, μας δίνει την ώθηση να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά, ακόμα πιο ανατρεπτικά, με νέες ανοιχτές εκδηλώσεις στις οποίες θα αναπτύξουμε τις σκέψεις και τις προτάσεις μας, σε συνεργασία με τους νέους του νησιού για να διαμορφώσουμε από τώρα τη νέα εποχή της Κω που ξεκινάει την 1η Ιανουαρίου 2011 με Δήμαρχο τον Κώστα Καΐσερλη.

Ως επιστέγασμα της ανταπόκρισης του Οράματός μας, στις τάξεις της Κωακής νεολαίας ήρθε και η χθεσινή ανακοίνωση της υποψηφιότητας ενός ακόμα αξιόλογου νέου ανθρώπου και επιχειρηματία, του Δημήτρη Κώστογλου.

Τόσο η υποψηφιότητα του Δημήτρη όσο και αυτές που σύντομα ακολουθούν, κάνουν τις δεσμεύσεις μας πράξη. Ο Κώστας Καΐσερλης δεσμεύτηκε στις 5 του Σεπτέμβρη για τη στελέχωση των Συμβουλίων των Δημοτικών Κοινοτήτων Αντιμάχειας και Κω μόνο με νέους ανθρώπους, κάτω των 35 ετών, και τηρεί αυτή την υπόσχεση απαρέγκλιτα, δίνοντας ξεκάθαρο ρόλο και λόγο στη νέα γενιά.

Όσον αφορά στο δελτίο τύπου της δημοτικής αρχής για τα οικονομικά του Δήμου Κω, γίνεται ξεκάθαρο ότι οι απαντήσεις τους, και πάλι, τους εκθέτουν. Γνωρίζουμε πολύ καλά που και πως έχουν σπαταλήσει τα χρήματα των δημοτών της Κω τα τελευταία 4 χρόνια. Άφησαν απλήρωτους εργαζόμενους για να κάνουν το κέφι τους με φιέστες και εργολάβους.

Έτσι όπως λειτουργούν την 1η του Γενάρη θα είναι άδεια τα ταμεία του Δήμου και όχι γεμάτα όπως τα βρήκε ο κ. Κυρίτσης από την προηγούμενη δημοτική αρχή. Να είναι όμως σίγουροι ότι από την 1η Ιανουαρίου 2011 θα αναζητηθούν και θα αποδοθούν οι ευθύνες εκεί που πρέπει.
Το Κίνημα Πολιτών Κω «ΟΡΑΜΑ» και ο Κώστας Καΐσερλης συνεχίζουν να εργάζονται μαζί με τους δημότες, όλου του νησιού, για να διαμορφώσουν πρόγραμμα συνολικής ανάπτυξης της Κω, με βασικούς άξονες την ενίσχυση των οικογενειακών επιχειρήσεων και την καταπολέμηση της ανεργίας των νέων μας.

Κως, 2 Οκτωβρίου 2010

«Κίνημα Πολιτών Κω ΟΡΑΜΑ»

 

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter