Η Δύναμη Αλλαγής σχετικά με δηλώσεις Ζωΐδη - Βογιατζή

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Μια μόνο μέρα μετά τις επαναληπτικές εκλογές της 14ης Νοέμβρη ήταν αρκετή για να αρχίσουν από τη μια να πέφτουν οι μάσκες και από την άλλη να αποκαλύπτεται η διατεταγμένη υπηρεσία που εκτελούν συγκεκριμένοι κομματικοί παράγοντες του ΠΑΣΟΚ.

Έτσι ακούσαμε όλοι, τον βουλευτή κ. Νίκο Ζωΐδη να εκφράζει την πλήρη ικανοποίησή του που έχασε ο επίσημος υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στην Κω και τον έμμισθο, για όσα χρόνια ήταν δημοτικός σύμβουλος του κ. Καΐσερλη, εκτελούντα χρέη γραμματέα της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλη Βογιατζή να καμαρώνει γιατί το ΠΑΣΟΚ έχασε το Δήμο και τον κέρδισε ο "κολλητός" του και όπως λέει ο κόσμος "εργοδότης" του στην περίοδο της δημοτικής του παρουσίας.

Και ο μεν κ. Βουλευτής μπορεί να νιώθει σίγουρος, όσο οι εκλογές μπορεί να γίνουν στον χρόνο που δεν θα απαιτηθεί σταυρός, ο κ. Βογιατζής όμως περιμένει, πάλι, τέτοια έμμισθη θέση η οποία να αξίζει την προσπάθεια που κάνει να διαλύσει το ΠΑΣΟΚ από όταν ανέλαβε γραμματέας της Ν.Ε. στο Βόρειο συγκρότημα;

Οι πολίτες της Κω, όλων των κομματικών χώρων, κατάλαβαν πολύ καλά το παιχνίδι που παίχτηκε σε αυτές τις δημοτικές εκλογές και τα συμφέροντα που διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα.

Περιμένουν τώρα και τους άλλους πολιτικούς παράγοντες, της τοπικής πολιτικής σκηνής για να αποκαλυφθεί το μέγεθος της διαπλοκής των δημοτικών εκλογών του Νοέμβρη.

"ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ"
Γραφείο Τύπου

 

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter