Επιστολή Γ. Κυρίτση προς Δήμαρχο Κω

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Κύριε Δήμαρχε,

Ξεκινώντας και τυπικά με τη σημερινή (10/01/2011) συνεδρίαση του Δ.Σ. η νέα δη-μοτική περίοδος, οφείλω να διατυπώσω τις πρώτες επισημάνσεις μου προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης στο μέλλον.

1. Από την προχειρότητα της πρώτης συνεδρίασης που αφορούσε σε εκλογές προεδρείου του Δ.Σ. και των επιτροπών, οικονομικής και ποιότητας ζωής, πρέπει να περάσουμε στις σωστά προετοιμασμένες και παραγωγικές συνε-δριάσεις.

2. Η σπουδή της σύγκλισης της 2ης συνεδρίασης (της σημερινής δηλαδή) δεν πείθει για την προσπάθεια σωστής προετοιμασίας . Έτσι μέχρι την ώρα αυτή (11:30 πρωινή) μιάμιση ώρα δηλαδή πριν την συνεδρίαση που καλέσατε τους επικεφαλής των παρατάξεων, κανείς σύμβουλος δεν έχει στα χέρια του τις ει-σηγήσεις των θεμάτων.

3. Οι εισηγήσεις που μας στείλατε με email ασαφείς και ενδεικτικές των προθέ-σεών σας για το επόμενο διάστημα, όχι απλά δεν βοηθούν αλλά και επί της ουσίας τα ίδια τα θέματα αποπροσανατολίζουν από τα πραγματικά ζητήματα του τόπου που απαιτούν λύσεις.

Με τις τρεις παραπάνω επισημάνσεις, κατανοείτε ότι δεν υπάρχει λόγος συνάντησής μας, τονίζοντας όμως την ιδιαίτερη αξία τέτοιων συναντήσεων εργασίας, σωστά προ-ετοιμασμένων και έγκαιρα προγραμματισμένων, σας καλώ να επανορθώσετε τα της σημερινής συνάντησης και της συνεδρίασης του Δ.Σ. αναβάλλοντάς τες για την κα-λύτερη προετοιμασία τους.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ

ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter