Οι Οικολόγοι Πράσινοι για τις αυξήσεις στα εισιτήρια και για τη συνάντηση με τη Λούκα Κατσέλη

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Δελτία Τύπου που μας έστειλαν οι Οικολόγοι Πράσινοι:

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Συνάντηση με την υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Λούκα Κατσέλη, θα έχει αύριο Τρίτη 1 Φεβρουαρίου στις 6.30 μμ αντιπροσωπεία των Οικολόγων Πράσινων στο κτίριο του υπουργείου (Σταδίου 29).

Η συνάντηση είχε ζητηθεί από τους Οικολόγους Πράσινους στα τέλη Νοεμβρίου, για ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις στην εργασιακή νομοθεσία και για κατάθεση των προτάσεών τους για την ανεργία.

Το Γραφείο Τύπου των Οικολόγων Πράσινων

 

ΟΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ

Σχολιάζοντας εκ μέρους της Εκτελεστικής Γραμματείας των Οικολόγων Πράσινων τις αυξήσεις στα εισιτήρια των αστικών συγκοινωνιών, ο εκπρόσωπος Τύπου Γιάννης Παρασκευόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι συγκοινωνίες είναι διέξοδος και όχι πολυτέλεια.

Αντί να κάνει τις συγκοινωνίες ελκυστικότερες και να επενδύσει σε έσοδα από καλύτερη οργάνωση και περισσότερους επιβάτες, η κυβέρνηση ενδιαφέρθηκε μόνο να τις κάνει ακριβότερες. Δε σκέφτηκε καν να κρατήσει τουλάχιστον σταθερή την τιμή της κάρτας για τους τακτικούς χρήστες, ή να σχεδιάσει εισιτήριο ανά ζώνες, ανάλογα με την απόσταση.

Η κοντόφθαλμη εισπρακτική λογική δεν πρόκειται να μας πάει πουθενά. Στην πολιτική για τις συγκοινωνίες, φαίνονται από μακριά αυτοί που δεν τις χρησιμοποιούν ποτέ».

Το Γραφείο Τύπου των Οικολόγων Πράσινων

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter