Συναντήσεις Κ. Καΐσερλη με ΤΕΕ, Δικηγορικό Σύλλογο, Οικονομικό Επιμελητήριο

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Διαδοχικές συναντήσεις με τα Διοικητικά Συμβούλια της Μόνιμης Επιτροπής του ΤΕΕ Κω, του Δικηγορικού Συλλόγου και του Οικονομικού Επιμελητηρίου είχε ο Δήμαρχος Κω, Κώστας Καΐσερλης.

Κεντρικό θέμα των τριών συναντήσεων αποτελούσε η αξιοποίηση των επιστημονικών δυνατοτήτων των μελών των τριών φορέων προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Ο Δήμαρχος ανέλυσε στους φορείς την ξεκάθαρη δέσμευση της Δημοτικής Αρχής να συνεργαστεί με όλους τους φορείς στα ζητήματα αιχμής που αφορούν το νέο Δήμο όπως είναι η αναδιοργάνωση των Νομικών Προσώπων και των Επιχειρήσεων, η Σύνταξη του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας και το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα.

Επίσης ο Δήμαρχος εξήγησε τη στρατηγική του Δήμου για την ανάληψη το συντομότερο δυνατό των αρμοδιοτήτων που προβλέπεται από τον Ν. 3852/2010 «Πρόγραμμα Καλλικράτης» να μεταβιβαστούν το 2013. Η άμεση ανάληψη αυτών των αρμοδιοτήτων πέραν του ότι ενισχύει την αυτοτέλεια και την αναπτυξιακή προοπτική του ενιαίου Δήμου Κω, δίνει τη δυνατότητα στη Δημοτική Αρχή και στο στελεχιακό δυναμικό του Δήμου να σχεδιάσουν με ορίζοντα 20ετίας τη νέα κατεύθυνση που θα υπηρετούν οι υπηρεσίες του.

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter