Επιστολή Μυλωνά για ΔΕΑΣ

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Συμπαράταξη Ελπίδας

Προς τον Πρόεδρο του ΔΣ ΔΕΑΣ Κω κ. Κ. Καίσερλη

κοιν: δημοτικές παρατάξεις

Θέμα: διευκρινήσεις-έκθεση παραλαβής δεδομένων της ΔΕΑΣ

κ. Πρόεδρε

Μετά την χθεσινή πρώτη συνοδό του ΔΣ και επειδή μας προβλημάτισε η κακή κατάσταση της επιχείρησης που μας παρουσιάστηκε ότι παραλάβατε επιτρέψτε μας να ζητήσουμε κάποια στοιχεία.

Γι αυτό σας παρακαλούμε:

Α. να μας δώσετε εγγράφως τα δεδομένα της οικονομικής κατάστασης συνολικά και συγκριτικά (όχι αναλυτικά) για τα έτη 2008, 2009 και 2010, όπως μας παρουσιάστηκαν προφορικά στο δσ για να έχουμε διασφαλισμένη γραπτή γνώση της πορείας της επιχείρησης.

Β. Για την ΔΕΑΣ κυκλοφορεί ότι υπάρχει οικονομικό κενό από εσωτερικό δανεισμό προς άλλη δημοτική επιχείρηση ή προς φυσικό πρόσωπο του προηγούμενου ΔΣ για το οποίο ενώ γίνονται προσπάθειες να καλυφτεί ταυτόχρονα σπέρνονται φήμες ''πολιτικής σκοπιμότητας''.

Γ. η ΔΕΑΣ είχε ενταθεί σε ένα πρόγραμμα ηλεκτρονικού εκσυγχρονισμού της διαχείρισης των δρομολογίων της. Που βρίσκεται αυτή η επένδυση και γιατί δεν έχει προχωρήσει;

Δ. επίσης θέλουμε να γνωρίζουμε την κατ αρχήν άποψη της πλειοψηφίας για την προοπτική της επιχείρησης. Ανάλογα με τον χαρακτήρα αυτό θα εξαρτηθούν οι προτάσεις μας για τον νέο προϋπολογισμό του 2011 της ΔΕΑΣ.

Δεν μας βρίσκει σύμφωνους η σκοπιμότητα της κυκλοφορία φημών γύρω από την διαχείριση των δημοτικών μας οικονομικών δεδομένων. Η αοριστία και η γενικότητα. Η δημοτική αρχή νομίζουμε ότι έχει παρασυρθεί σε ένα κύκλο δημιουργίας εντυπώσεων.

.

Σας ευχαριστούμε

Για την Συμπαράταξη Ελπίδας

Ν. Μυλωνάς (μέλος ΔΣ)

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter