Οι Οικολόγοι Πράσινοι για βιοποικιλότητα, εξελίξεις στην υγεία

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Δελτία τύπου που μας έστειλαν οι Οικολόγοι Πράσινοι

ΥΓΕΙΑ: ΑΠΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ

Σχολιάζοντας εκ μέρους της Εκτελεστικής Γραμματείας των Οικολόγων Πράσινων τις εξελίξεις στο χώρο της υγείας, ο εκπρόσωπος Τύπου των Οικολόγων Πράσινων Γιάννης Παρασκευόπουλος δήλωσε:

«Οι πολίτες και οι ασθενείς είναι οι μεγάλοι απόντες από τους σχεδιασμούς για την υγεία, καθώς η κυβέρνηση δείχνει να ενδιαφέρεται μόνο για λιγότερες δαπάνες. Οι Οικολόγοι Πράσινοι στηρίζουμε κάθε προσπάθεια διαφάνειας και εξυγίανσης και, επιπλέον, δίνουμε έμφαση στις προληπτικές παρεμβάσεις σε όλα όσα μας αρρωσταίνουν. Οι πόροι όμως που θα εξοικονομούνται, απαιτούμε να επανεπενδύονται σε ορατή βελτίωση των υπηρεσιών υγείας για όλους, ιδίως τώρα που οι οικογενειακοί προϋπολογισμοί αδυνατούν πια να καλύψουν τα κενά του συστήματος».

Το Γραφείο Τύπου των Οικολόγων Πράσινων

 

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑ:

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

Θετική η ανταπόκριση ΣΥΡΙΖΑ και Δημ. Αριστεράς στην πρόταση των Οικολόγων Πράσινων για κατάθεση τροπολογίας

Αναμένεται η κυβερνητική αναδιατύπωση για την Εκτός Σχεδίου δόμηση

Θετικά ανταποκρίθηκαν τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και η Δημοκρατική Αριστερά στην πρόσφατη πρόταση των Οικολόγων Πράσινων για κατάθεση τροπολογίας που θα επαναφέρει στο νομοσχέδιο για τη βιοποικιλότητα την αρχική διατύπωση για το αυξημένο όριο αρτιότητας στις περιοχές NATURA, όπως είχε κατατεθεί πριν την κυβερνητική υπαναχώρηση.

Ενόψει της «δεύτερης ανάγνωσης» του νομοσχεδίου που αρχίζει σήμερα, στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή, οι Οικολόγοι Πράσινοι έστειλαν σήμερα νέα επιστολή στους δύο πολιτικούς αρχηγούς, όπου ευχαριστούν για την ανταπόκριση στην πρότασή τους για κατάθεση τροπολογίας, επισημαίνουν την πρόθεση της κυβέρνησης να καλύψει την υπαναχώρησή της με προσθήκη μεταβατικής διάταξης και προτείνουν η τροπολογία να κατατεθεί ως πρόταση διαγραφής της συγκεκριμένης προσθήκης.

Η Εκτελεστική Γραμματεία των Οικολόγων Πράσινων

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter