Απάντηση σε επιστολή Γ. Κυρίτση από τον Αντώνη Γιωργαρά

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Θέμα: Απάντηση σε επιστολή του κ. Κυρίτση με θέμα «Καταχώρηση Ασφαλιστικής Εταιρείας»

Για μια ακόμη φορά ο κ. Κυρίτσης, κενός πολιτικού περιεχομένου προσπαθεί να βρει σωσίβιο μέσω της τακτικής του κιτρινισμού.

Η ανυπαρξία πολιτικών θέσεων και προτάσεων τον οδηγεί σε ένα πρωτοφανή πολιτικό κατήφορο που απαξιώνει τον θεσμικό του ρόλο ως επικεφαλή της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Κω.

Οι πολίτες της Κω κ. Κυρίτση σας εξέλεξαν δημοτικό σύμβουλο για να προασπίζεστε τα συμφέροντα τους και όχι για να προσπαθείτε με ανήθικο τρόπο να πολιτικοποιήσετε επαγγελματικές υποθέσεις των συναδέλφων σας.

Ο διαφορετικός τρόπος προσέγγισης ενός ζητήματος μεταξύ εμού και μίας από τις δεκάδες εταιρείες που συνεργάζομαι ως επαγγελματίας επουδενί δεν αφορά την δημόσια ζωή του τόπου, πόσο μάλλον όταν η διαφορά αυτή έχει να κάνει με την αδυναμία τρίτων προσώπων (πελατών-συνεργατών) να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους τη δεδομένη οικονομική συγκυρία και τους οποίους οφείλω να προστατεύσω με κάθε τρόπο από τις γνωστές εκδικητικές πρακτικές σας.

Δυστυχώς για σας κ. Κυρίτση δεν θα σας ακολουθήσω στην πολιτική του πεζοδρομίου και θα σας αφήσω στην κρίση του Κωακού λαού.

Τόσο στην πολιτική μου, όσο και στην επαγγελματική μου σταδιοδρομία ουδέποτε χρειάστηκα και ουδέποτε ζήτησα την προστασία κανενός πολύ δε περισσότερο τη δική σας.

Αντώνης Γιωργαράς

Αντιδήμαρχος Οικονομικών

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter