Δύναμη Αλλαγής: «θα είναι όλοι τους υπεύθυνοι»

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Δύναμη Αλλαγής

Επιβεβαιώνονται, κάθε μέρα που περνά, όλοι όσοι έλεγαν και εξακολουθούν να πιστεύουν πως «τίποτα δεν πρόκειται να κάνει ο Καίσερλης» για την ανάπτυξη της Κω.

Δεν φτάνουν οι, γνωστές πια, «τούμπες» του που άρχισαν να φτάνουν στα όρια της γραφικότητας για όλα τα ζητήματα, μικρά και μεγάλα που απασχολούν το νησί.

Δεν φτάνει η αδυναμία του να προχωρήσει έγκαιρα και σοβαρά σε όλα όσα χρειάζεται ο δήμος για να λειτουργήσει σωστά στη νέα εποχή.

Δεν φτάνει η αδυναμία του να συντάξει έγκαιρα το πρόγραμμα εκτελεστέων έργων που έχει ανάγκη το νησί.

Δεν φτάνει που καλλιεργεί, απαράδεκτα, ένα έντονο «ρατσισμό» μεταξύ των νέων μιας διαχωρίζοντας τους στους «προνομιούχους» επιστήμονες και μη, τά-ζοντας καθημερινά δουλειά για τους επιστήμονες αγνοώντας τις ανάγκες παιδιών και οικογενειών που δεν μπόρεσαν να τα σπουδάσουν.

Δεν φτάνουν όλα τα παραπάνω και όσα καθημερινά κυκλοφορούν στην κοι-νωνία για τη δημοτική αρχή, τώρα πια παγιώθηκε στο σύνολο των πολιτών η πίστη ότι «το να μην κάνει τίποτα ο Καίσερλης είναι το λιγότερο κακό για το νησί».

Η πίστη αυτή που γίνεται φόβος για τα χρόνια που θα χάσει το νησί εδραιώνε-ται από το «πάθος» με το οποίο ο κ. δήμαρχος καθημερινά επιβεβαιώνει ότι όλα όσα είχαν δρομολογηθεί από τους τρεις πρώην δήμους του νησιού ακυρώνονται, κατα-στρέφονται ή παραπέμπονται στο μέλλον με κίνδυνο να χάνονται καθημερινά χρήματα για το νησί.

Παρεμβάσεις που καταστρέφουν (Ζηνί – Κέφαλος).

Έργα χρηματοδοτημένα (Τσιγκούρα – Κέφαλος, Αγ. Απόστολοι – Αντιμάχεια) σταμάτησαν ή καταστρέφονται (κόμβος Γρηγορίου Ε' – Κοραή – Μακρυγιάννη) με φόβο να μας ζητήσουν πίσω τα λεφτά.

Ενταγμένα προς χρηματοδότηση έργα (αποχετευτικά Ηρακλειδών και Δικαίου) αντιμετωπίζουν την αδιαφορία και απαξίωση γιατί τα δρομολόγησαν οι πρώην δήμαρχοι.

Αυτά είναι λίγα μόνο από όσα εδραιώνουν την πίστη ότι «δε θα γίνει τίποτα» .

Την ίδια ώρα στο μεγαλύτερο έργο του κ. Καίσερλη αναγορεύεται το ξήλωμα της ανάπλασης του λιμανιού.

Όχι απλά γιατί το υποσχέθηκε προεκλογικά, όπως λέει, αλλά γιατί το έκανε άλλος.

Πολιτική και ανάπτυξη όμως δεν γίνονται με τις προσωπικές επιλογές ή εμμο-νές του καθενός. Αυτές δεν αφορούν την κοινωνία.

Οι πολίτες θέλουν έργο που οδηγεί την Κω μπροστά. Αυτό οφείλει να κάνει η δημοτική αρχή αξιοποιώντας όλα τα θετικά βήματα των προ Καλλικράτη δήμων. Και βέβαια η ίδια να προσθέσει το δικό της έργο προς όφελος του συνόλου.

Όσο γρηγορότερα το κατανοήσει ο κ. Καίσερλης και η δημοτική του αρχή τόσο το καλύτερο για την Κω.

Σε διαφορετική περίπτωση θα είναι όλοι τους υπεύθυνοι για όσα χάσει η Κως.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter