Δύναμη Αλλαγής: Σχέδιο "Τρίαινα" ή "Βατερλώ"

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Δύναμη Αλλαγής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΧΕΔΙΟ "ΤΡΙΑΙΝΑ" ή "ΒΑΤΕΡΛΩ"

Δύο απανωτές συνεδριάσεις που διοργάνωσε η δημοτική αρχή της Κω χθες 23 Μαρτίου ήταν αρκετές για να αποκαθηλώσουν και τις τελευταίες ελπίδες ότι έστω και τώρα, τρεις μήνες από την ανάληψη της διοίκησης του δήμου, θα αποφάσιζε να ασχοληθεί σοβαρά με όσα χρειάζεται το νησί στη νέα περίοδο.

Το πρωί, ο κ. Καίσερλης επέλεξε τα γραφεία του ΕΒΕΔ για να απευθυνθεί στο επιστημονικό δυναμικό του δήμου για να αποκαλύψει μεταξύ άλλων τις προθέσεις του. "Όλοι θα μετακινηθείτε με το νέο οργανισμό του δήμου...αλλά να έχετε στο μυαλό σας ότι μπορεί να πάμε και σε απολύσεις... Μπορεί όχι τώρα αλλά σε ένα. πέντε, δέκα χρόνια". Σε πολύ απλά Ελληνικά, "μην σκέφτεστε να πολυαντιδράσετε γιατί...."

Το βράδυ στον Ορφέα υποτίθεται ότι συνεδρίαζε η θεσμοθετημένη από το νόμο επιτροπή διαβούλευσης.

Εκεί έμαθαν οι πολίτες της Κω τις επιλογές των δύο πολιτικών προσωπικοτήτων που ήταν επτασφράγιστο μυστικό για το δημοτικό συμβούλιο.

Εκεί αρκετοί φορείς "δεν κατανόησαν" για άλλη μια φορά τους σχεδιασμούς και τα οράματα του κ. Καίσερλη.

Εκεί η θεσμοθετημένη και υποχρεωτική από το νόμο διαδικασία εξελίχθηκε όπως είχε σχεδιάσει η δημοτική αρχή.

Στην απαξίωση ενός σοβαρού θεσμού.

Επί της ουσίας τώρα.

Τίποτα σοβαρό δεν γίνεται εδώ και τρεις μήνες. Ο χρόνος τρέχει δραματικά και όσα πρέπει να γίνουν είναι απελπιστικά βαλτωμένα. Έτσι το περίφημο σχέδιο "τρίαινα" του κ. Καίσερλη, εξελίσσεται σε ΒΑΤΕΡΛΩ ΤΗΣ ΚΩ, ονομασία που οι πολίτες έδωσαν από την πρώτη στιγμή στο σχέδιο του δημάρχου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter