Δύναμη Αλλαγής: "Αποκαλύφθηκε σε όλο της το μεγαλείο η ανευθυνότητα"

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Δύναμη Αλλαγής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αποκαλύφθηκε σε όλο της το μεγαλείο η ανευθυνότητα, η ανικανότητα και η πλήρης έλλειψη δημοκρατικής αντίληψης που πρέπει να έχει μία δημοτική αρχή προκειμένου να λειτουργήσει σοβαρά την πρώτη περίοδο εφαρμογής του Καλλικράτη.

Για την δημοτική αρχή αλλά ιδιαίτερα για τον δήμαρχο κ. Καίσερλη μαζί με όλα τα παραπάνω προέκυψε και ένα μείζον θέμα ηθικής τάξης σε σχέση με την ανάθεση έρ-γων χωρίς καμία διαδικασία σε "ημέτερους", όπως αυτό προκύπτει από το σχέδιο για το Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων που μας κοινοποιήθηκε μέσω ηλεκτρονικού τα-χυδρομείου.

Σας το επισυνάπτουμε για να διαβάσετε τα σχόλια του χρήστη (user) που προφανώς ξέχασαν να σβήσουν. Στα συνημμένο, στο τμήμα Γ5.1 "ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ - ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑΣ", στην τελευταία στήλη (Ι) αναφέρεται η Δημοτική Κοινότητα ΚΕΦΑΛΟΥ - ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑΣ - ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ. Στην πάνω δεξιά γωνία γωνία του κελιού (72 Ι) υπάρχει μία κόκκινη κουκίδα που δηλώνει την ύπαρξη σχολίου από τον χρήστη (user) το οποίο για να το δείτε πρέπει να αφήσετε τον κέρσορα για λίγο πάνω από το κόκκινο σημαδάκι.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δείτε το συνημμένο αρχείο εδώ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter