Συνάντηση Δημάρχου Κω με αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Διεθνούς Ιπποκράτειου Ιδρύματος

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Με αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Διεθνούς Ιπποκράτειου Ιδρύματος αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του Ιδρύματος κ. Στέφανο Γερουλάνο, τον πρώην Υπουργό κ. Αριστοτέλη Παυλίδη, τον ιατρό κ. Νίκο Μανούση και τον εκδότη της εφημερίδας «Βήμα της Κω» κ. Γιάννη Ιωαννίδη, συναντήθηκε το πρωί ο Δήμαρχος Κω, Κώστας Καΐσερλης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικά εγκάρδιο κλίμα με την παρουσία και του αρμόδιου Αντιδημάρχου κ. Γιάννη Μπαλαλή καθώς και του Προέδρου του Πνευματικού Κέντρου κ. Σάκη Μπαραχάνου.

Τα μέλη του ΔΣ του ΔΙΙΚ ενημέρωσαν τον Δήμαρχο για τη διεξαγωγή της Τρίτης Αμφικτιονίας τον Ιούνιο και έθεσαν υπόψη του τα σχέδια κα τις δράσεις που ετοιμάζει το ίδρυμά για την περαιτέρω ανάπτυξή του.

Ο Δήμαρχος από την πλευρά του δεσμεύτηκε πως ο Δήμος θα σταθεί αρωγός κάθε προσπάθειας που καταβάλει το Ίδρυμα για τη διάδοση της Ιπποκρατικής Ιδέας και την ανάπτυξη καινοτόμων επιστημονικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων που αναβαθμίζουν την παρουσία της Κω στο διεθνές επιστημονικό και πολιτιστικό περιβάλλον.

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter