Μιλτιάδης Φάκκος: απάντηση στη Δύναμη Αλλαγής για το πρόβλημα των λιμανιών

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Δήμος Κω

Όταν το ψέμα και το θράσος βρίσκονται μαζί, τότε το πιθανότερο είναι να προκύψει μια ανακοίνωση σαν και αυτή της Δύναμης Αλλαγής που αφορά στο χρόνιο πρόβλημα των λιμανιών Μαστιχαρίου, Καρδάμαινας, Κεφάλου, και Λιμνιώνα.

Παραδέχονται οι ίδιοι στην ανακοίνωση τους, ότι μόλις το 2010 διαπίστωσαν ότι υπάρχει πρόβλημα!

Παραδέχονται δηλαδή, ότι τέσσερα ολόκληρα χρόνια, δεν έκαναν απολύτως τίποτα, δεν ξόδεψαν ούτε ένα ευρώ για αυτό το σκοπό.

Εμείς, με την ανάληψη των καθηκόντων μας το 2011, τρέξαμε τις εγκρίσεις που είχαν βαλτώσει, κάναμε ότι ήταν δυνατόν για να αποσπάσουμε τις κρίσιμες και απαραίτητες υπογραφές, και ανακοινώσαμε δημόσια, εδώ και 15 ημέρες περίπου, ότι αρχίζουμε τις παρεμβάσεις.

Το ίδιο διάστημα, ενημερώσαμε και τον ανάδοχο εργολάβο να εγκατασταθεί.

Όμως, λόγω υποχρεώσεων και δεσμεύσεων του σε άλλο έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη, μας διαβεβαίωσε ότι μπορεί να ξεκινήσει τις εργασίες, μετά τις 6 Μαίου.

Παρόλα αυτά, οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου μας ήδη ξεκίνησαν παρεμβάσεις στο Μαστιχάρι, με τους μόνιμους κάτοικους του ομωνύμου οικισμού, να είναι με θέρμη δίπλα μας, αφού το πρόβλημα με τα φύκια είναι ίσως το μεγαλύτερο των τελευταίων χρόνων στην περιοχή.

Αυτό είδαν προφανώς κάποιοι στη Δύναμη Αλλαγής, και έσπευσαν να βγάλουν αυτή την ανακοίνωση, προκειμένου να αποφύγουν την κατακραυγή για την απραξία τους.

Όμως τα ίδια δεν έκαναν και με την τέντα στο λιμάνι;

Τέσσερα ολόκληρα χρόνια υπέφεραν οι ταξιδιώτες, γιατί ο κ. Κυρίτσης προσπάθησε εν κρυπτώ να την αναθέσει στην εταιρεία Αιγιαλός, και αφού δεν τα κατάφερε, εγκατέλειψε κάθε προσπάθεια αποκατάστασης αυτής της τραγικής εικόνας.

Εμείς μόλις σε δύο μήνες τοποθετήσαμε τέντα, προχωρώντας παράλληλα στην αποκατάσταση και ανακαίνιση του κτιρίου του Λιμένα Κω.

Δυστυχώς για τον κ. Κυρίτση, η πραγματικότητα τον διαψεύδει κάθε φορά που επιχειρεί να την παρουσιάσει εντελώς διαστρεβλωμένη.

Είναι άλλωστε μια παλιά του συνήθεια, την οποία πιστά μας υπενθυμίζει κάθε τόσο.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΚΩ

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΦΑΚΚΟΣ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter