Δύναμη Αλλαγής: «απτή, αποτελεσματική και εφαρμοσμένη πολιτική έχει ανάγκη ο τόπος μας»

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Δύναμη Αλλαγής

Για άλλη μια φορά στο προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο, ο Δήμαρχος, μας εξέπληξε όλους με τις θεωρίες του, που τελειωμό δεν έχουν... και παράλληλα εμπλουτίζονται με «νέες» ακόμα πιο «πρωτοποριακές» και «μοναδικές» ακόμα και σε παγκόσμια πρωτοτυπία ιδέες!

Έτσι , λίγο-πολύ, εξήγγειλε πως θα δημιουργήσει την πρωτοποριακή συνεργατική που θα στελεχώσει-λειτουργήσει εργαστήριο ελέγχου ποτών και τροφίμων και που θα ελέγξει την κόκα-κόλα!!!

Καταπληκτικό! Ίσως και σημαδιακό, αφού η κόκα-κόλα κλείνει τα 125 χρόνια ύπαρξής της ως προϊόν...

Ο Δήμαρχος Κω θα ελέγξει επιτέλους τη σύστασή της, με τους νέους επιστήμονες, που ο Δήμος θα επιμορφώσει στο έτος επιμόρφωσης 2011 για το Δήμο της Κω, όπως χαρακτηριστικά εξήγγειλε ο ίδιος.

Κόκα-κόλα τρέμε!!!

Σε λίγο ο Δήμαρχος θα ανακαλύψει τη μυστική -εδώ και 125 χρόνια- συνταγή σου...και ίσως τη μετονομάσει και σε Κώκα-Κώλα!!!

Τέτοια πρωτοποριακή ιδέα μόνο ο κ. Καϊσερλης θα μπορούσε να «γεννήσει»!

Τα Ευρωπαϊκά προγράμματα και τις χρηματοδοτήσεις τους, ευθαρσώς, δήλωσε πως δεν τα θέλει και δεν τον ενδιαφέρουν...γιατί όπως και πάλι ο ίδιος είπε... διάβασε το μνημόνιο...και όποιος παίρνει χρήματα μέσω Ευρωπαϊκών προγραμμάτων θα ελέγχεται και θα επιτηρείται!

Αλήθεια κ. Δήμαρχε σε ποια δεκαετία για να μην πούμε σε ποιον αιώνα ζείτε;;;

Συνεχίζετε να πιστεύετε ή να ευελπιστείτε πως μπορείτε να λειτουργείτε εκτός από αυτόνομα (για να μην πούμε παράτυπα ή παράνομα βλ. Αίγλη...) και ανεξέλεγκτα αλλά και ως Κράτος εν Κράτει;;;

Πώς αλήθεια εκσφενδονίζετε τέτοιες δηλώσεις στον Κωακό λαό που περιμένει από τη δημοτική αρχή να του λύσει ακόμα και τα καθημερινά προβλήματα που σέρνονται από μήνα σε μήνα και λύση δεν βλέπουν;...

Το 2011 ως «έτος επιμόρφωσης των Κώων» επιστημόνων και μη (άραγε οι Κώοι επιστήμονες άδικα σπούδασαν και θέλουν από εσάς να τους επιμορφώσετε;;;) φαίνεται ότι θα είναι και έτος αδράνειας και αδιαφορίας για όλες τις αναγκαιότητες του νησιού μας που βουλιάζει στο σκουπίδι, στην βρωμιά, στα έργα που σταματήσατε ...

Επιτέλους σοβαρευτείτε, ξυπνήστε από τα οράματα και τις φαντασιώσεις, από τα ανέφιχτα ιδεολογήματα!

Απτή, αποτελεσματική και εφαρμοσμένη πολιτική έχει ανάγκη ο τόπος μας και οι πολίτες που αγωνιούν καθημερινά για το τώρα και το αύριο!

Αντιληφτείτε το και κατανοείστε το πριν βουλιάξουμε όλοι μαζί, ακόμα και οι ναυαγοσώστες ...

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter