Δαυίδ Γερασκλής: Πολιτική Ανεντιμότητα

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Δύναμη Αλλαγής

Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ "ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ" ΑΝΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΣ

Το τελευταίο διάστημα γινόμαστε μάρτυρες της προσπάθειας συγκεκριμένου ανθρώπου να αναβιώσει μία ιστορία λάσπης και συκοφαντίας που ο ίδιος κατασκεύασε από το 1998 και ανασύρει τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι, πάντα σε περιπτώσεις που πιστεύουν ότι τους βολεύει, για να πετύχουν τους μικροπολιτικούς τους στόχους.

Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος,

Ο κ. Νικηταράς "ανακάλυψε" το 1998 την επαγγελματική σχέση που είχαμε 3 μηχανικοί προκειμένου να κατασκευάσουμε ένα και μοναδικό ιδιωτικό έργο. Χρησιμοποιώ τον όρο "ανακάλυψε" γιατί ή σχέση αυτή, μια ομόρρυθμη εταιρεία δηλαδή, ήταν δημόσια γνωστή και διάφανη σε όλους. Δε χρειάζεται να έχει κανείς το "αστυνομικό δαιμόνιο" του κ. Νικηταρά για να την ανακαλύψει.

Από τότε λοιπόν, για πολλούς και διάφορους λόγους, ο κ. Νικηταράς όποτε "ζορίζεται" την ανακαλεί στην επικαιρότητα, θέτοντας "δήθεν ερωτήματα προς την κοινωνία" για να αξιολογήσει η ίδια αυτή τη σχέση, χωρίς ποτέ να έχει το θάρρος ο ίδιος να πει ευθαρσώς αν σε αυτήν υπάρχει κάτι το μεμπτό. Αυτό άρχισαν να το κάνουν και άλλοι, μεταξύ των οποίων τελευταία, και κάποιος ο οποίος απασχολεί την κοινωνία του νησιού και όχι μόνο, για τις επαγγελματικές και άλλες του "επιτυχίες"...

Ακολουθούν αυτή την τακτική της λάσπης και απευθύνονται τάχα μου στους πολίτες, γιατί γνωρίζουν ότι σε διαφορετική περίπτωση θα κληθούν να αποδείξουν ενώπιον της δικαιοσύνης την αλήθεια των λόγων τους και να δικαιολογήσουν τη λάσπη που εκτοξεύουν.

Και βέβαια για τον κ. Νικηταρά μπαίνει πια ένα ξεκάθαρο ερώτημα.

Από το 1998 που έκανε αυτή την "μεγάλη ανακάλυψη" έχει απαντήσει ο ίδιος στο δήθεν ερώτημα περί τιμιότητας που εμμέσως επαναφέρει κατά καιρούς στους πολίτες;

Γιατί πολύ απλά εδώ κάτι δεν στέκει καλά.

Από ότι φαίνεται, από το 1998 μέχρι το 2002 προφανώς είχε πειστεί για το μεμπτό της υπόθεσης οπότε μας "κατακεραύνωνε" στις δημοτικές εκλογές του 2002 (μαζί με τον κ. Καϊσερλη και τον τότε δήμαρχο κ. Φάκκο) όπως τώρα .

Από το 2002 μέχρι και το 2007 άλλαξε γνώμη και όχι απλά παρακαλούσε αλλά και δέχτηκε τη βοήθεια μας (προφανώς πιστεύοντας στην καθαρότητα μας) για εκλογή στο ΤΕΕ όπου και εν συνεχεία είχαμε πολύ καλή συνεργασία.

Ακόμα δε περισσότερο, φαίνεται ότι είχε ξεχάσει τις καταγγελίες και τη λάσπη, όταν στη διοίκηση του ΤΕΕ επανεξελέγη πρόεδρος μόνο με την δική του και τη δική μου ψήφο ανάμεσα σε 5 μέλη.

Ίσως να θυμηθεί καλύτερα, αν του πω ότι τότε οι άλλοι τρεις συνάδελφοι ψήφισαν λευκό όταν εγώ αρνήθηκα τη θέση του προέδρου για να τον βοηθήσω γίνει ο ίδιος πρόεδρος.

Να του θυμίσω επίσης και την δική του υποστήριξη σε μένα για εκλεγώ στην ίδια θέση.

Να του φρεσκάρω επίσης τη μνήμη για τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ την ίδια περίοδο όταν έδωσε με την αμέριστη συμπαράσταση μας την μάχη απέναντι στους μεγάλους του "πολιτικούς εχθρούς" εκείνης της περιόδου, δηλαδή την κ. Λίτσα Καϊσερλη και τον σύζυγό της κ. Κώστα Καϊσερλη.

Τότε είχε ξεχάσει τη λάσπη και την επανέφερε, αφού άλλαξε ξανά γνώμη (στις δημοτικές εκλογές του 2010) για να μας ξανακατηγορεί με τον γνωστό τρόπο, προσπαθώντας να αποφύγει τις συνέπειες και ταυτόχρονα να «πουλήσει» εκδούλευση στο σημερινό πολιτικό του φίλο (άραγε μέχρι πότε πάλι;) κ. Καϊσερλη.

Ας μου επιτραπεί δε να βάλω το εξής απλό ερώτημα: Αν αυτή η συμπεριφορά δεν είναι "πολιτική ανεντιμότητα" τότε τι είναι;

ΔΑΥΙΔ ΓΕΡΑΣΚΛΗΣ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter