Δήμος Κω: «όταν έργα συναντούν τη μικρότητα και την ανευθυνότητα του κ. Κυρίτση…»

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Δήμος Κω

Διαγραμμίσεις οδών: Όταν έργα χρήσιμα για τον τόπο μας, συναντούν τη μικρότητα και την ανευθυνότητα του κ. Κυρίτση...

Ο Δήμος μας, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, προχωρά στη διαγράμμιση των διαβάσεων μεγάλου μέρους του οδικού δικτύου της πόλης.

Για το λόγο αυτό, νύχτα και μέρα, όπως άλλωστε επιβάλλεται από την ιδιαιτερότητα αυτής της παρέμβασης, τα συνεργεία εργάζονται για να τελειώσουν στον ελάχιστο δυνατό χρόνο το έργο, εξασφαλίζοντας στους συμπολίτες μας και στους χιλιάδες επισκέπτες του νησιού, την ασφάλεια που είναι απαραίτητη στις μετακινήσεις τους.

Συνεργείο επαγγελματικό με τεχνογνωσία εξειδικευμένη, που δεν έχει σχέση με το απλό επάγγελμα των ελαιοχρωματιστών, αφού απαιτείται ειδικός μηχανολογικός εξοπλισμός, υλοποιεί αυτή την παρέμβαση.

Μικρόψυχα και άστοχα η Δύναμη Αλλαγής και ο επικεφαλής της, αντί να επικροτήσει παρεμβάσεις που αναβαθμίζουν την πόλη και το νησί, λασπολογεί, προσπαθώντας να λειτουργήσει ως τροχοπέδη σε κάθε γόνιμη προσπάθεια μας.

Να θυμίσουμε ότι το 2010, έτος εκλογών, ο κ. Κυρίτσης επέλεξε να κάνει τις διαγραμμίσεις μεταξύ 15 Σεπτεμβρίου και 30 Οκτωβρίου, εποφθαλμιώντας προφανώς τις ψήφους των Κώων, αγνοώντας την αναγκαιότητα της έγκαιρης παρέμβασης στην αρχή της τουριστικής περιόδου. Τις Διαγραμμίσεις αυτές, τις έκανε το 2010 τεχνικό συνεργείο από τη Θεσσαλονίκη, αφού η Κως δεν διαθέτει τέτοιο.

Απορία λογική: Αν υπήρχε τέτοιο συνεργείο στο νησί μας το 2010, γιατί ο κ. Κυρίτσης δεν το χρησιμοποίησε και επέλεξε ανθρώπους από τη Θεσσαλονίκη;

Ας μην προσπαθεί λοιπόν με κροκοδείλια δάκρυα, να εγκαλέσει σήμερα τη Δημοτική Αρχή γιατί κάνει χρήσιμες και έγκαιρες παρεμβάσεις προς όφελος της τοπικής κοινωνίας. Δεν καταφέρνει τίποτα άλλο, από το να τοποθετεί τον εαυτό του στο περιθώριο των εξελίξεων, μακριά από τις ανάγκες και τις αγωνίες των συμπολιτών μας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter