Απάντηση Προέδρου ΚΕΑΣ σε επιστολή Δ. Γερασκλή

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

1

ΠΡΟΣ:

Δημοτικό Σύμβουλο με την

Δύναμη Αλλαγής

κ. Γερασκλή Δαυίδ.

Κοινοποίηση :

ΜΜΕ

Κύριε Γερασκλή,

Σε απάντηση της από 11/7/2011 επιστολή σας, αναφορικά με απόδειξη πληρωμής της ΚΕΑΣ Κω , από την οποία φαίνεται ότι η επιχείρηση κατέβαλε στον κ. Καϊσερλη το ποσό των 10.000 € , σας απαντάμε τα εξής:

1.Η συγκεκριμένη απόδειξη αφορά την μισθοδοσία του προσωπικού της ΚΕΑΣ Κω , για τον Ιανουάριο 2011.

2.Η τακτική που εφαρμόζεται από συστάσεως της επιχείρησης (1989) είναι η εξής: Κόβεται επιταγή στο όνομα του εκάστοτε Προέδρου, οπισθογραφόταν από τον ίδιο, κατόπιν την έπαιρνε ο υπάλληλος και πήγαινε στην τράπεζα για να πληρώσει την μισθοδοσία. Στην προκειμένη περίπτωση Πρόεδρος της επιχείρησης για το διάστημα από 01/01 έως 28/02/2011 , ήταν ο Δήμαρχος.

3.Επίσης όταν δίνεται μια επιταγή , κόβεται και η αντίστοιχη απόδειξη πληρωμής (αθεώρητη βάση ΚΒΣ) από το λογιστήριο.

Σας τονίζουμε ότι η ΚΕΑΣ ακολουθεί την ίδια τυπική διαδικασία για την μισθοδοσία του προσωπικού της και προς απόδειξη τούτου, σας κοινοποιούμε αντίστοιχη απόδειξη πληρωμής αρ. 1199, 1/12/2010 στο όνομα του τότε Προέδρου κ. Καλλούδη Δαυίδ, η οποία αφορά την μισθοδοσία Νοεμβρίου 2010 με το ποσό των 37.160,61 €.

Είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση χρειασθείτε αν και θα σας συμβουλεύαμε πριν προβαίνετε σε ανάλογες δημοσιεύσεις να περιμένετε πρώτα την σχετική απάντηση , αν και θα μπορούσατε πρώτα να είχατε ρωτήσει τον τέως Πρόεδρο της ΚΕΑΣ και υποψήφιο με την Δύναμη αλλαγής κ. Καλλούδη Δαυίδ, ο οποίος γνωρίζει την διαδικασία.

Για την Κ.Ε.Α.Σ. ΚΩ.

Ο Πρόεδρος

Μαραγκός Ευστάθιος

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter