Δήμος Κω: Αποκατάσταση Χ.Α.Δ.Α.

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Δήμος Κω

Με την απόφαση (05.07.2011 - ΑΔΑ: 4ΑΣ47ΛΞ-ΓΓ0) του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, κ. Μαχαιρίδη, εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιβάλλον – Αειφόρος Ανάπτυξη 2007-2013 το έργο «Περιβαλλοντική αποκατάσταση Χ.Α.Δ.Α. στη θέση "Αγ. Κωνσταντίνος" της Δημοτικής Κοινότητας Πυλίου Δήμου Κω».

Το ποσό της χρηματοδότησης ανέρχεται στα 550.000€ και αφορά στην αποκατάσταση του ΧΑΔΑ (πρώην σκουπιδότοπος Πυλίου) στη θέση «Άγιος Κωνσταντίνος» συνολικής έκτασης περίπου 17,2 στρεμμάτων και συνολικού όγκου των αποτιθέμενων απορριμμάτων 37.719μ3 .

Η χρηματοδότηση του έργου αυτού από εθνικούς και ευρωπαϊκούς πόρους έρχεται ως άμεση απάντηση στις «Κασσάνδρες» που διατείνονται ότι η Δημοτική Αρχή δεν εκμεταλλεύεται πόρους από το ΕΣΠΑ.

Οι προσπάθειες τις Δημοτικής Αρχής για την αναβάθμιση των υποδομών σε ολόκληρο το νησί καθώς και για την προστασία του περιβάλλοντος είναι συνεχείς χωρίς τυμπανοκρουσίες και κενές περιεχομένου, επικοινωνιακού τύπου, δηλώσεις.

Εμείς συνεχίζουμε να δουλεύουμε εντατικά και τα αποτελέσματα θα είναι ορατά σε όλους τους συμπατριώτες μας με την πάροδο του χρόνου και την πρόοδο του έργου μας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter