Δήμος Κω: εργαλείο ανάπτυξης του ενιαίου Δήμου το τριετές επιχειρησιακό πρόγραμμα

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Δήμος Κω

Το τριετές επιχειρησιακό πρόγραμμα του Δήμου Κω είναι μία από τις σημαντικότερες αποφάσεις που θα κληθεί να λάβει το Δημοτικό Συμβούλιο περί τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Το πρόγραμμα αυτό θα αποτελέσει το εργαλείο ανάπτυξης του ενιαίου πλέον Δήμου της Κω για τα επόμενα τρία χρόνια.

Στην προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής να καταρτίσει ένα πλήρες και υλοποιήσιμο σχέδιο η συμβολή όλων των κατοίκων και των παραγωγικών φορέων του νησιού μας με τις προτάσεις και τις παρατηρήσεις τους είναι εξαιρετικά απαραίτητη.

Για τους λόγους αυτούς εκτός από τη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Ιουλίου (19:30 – Αίθουσα ΕΒΕΔ) καθώς και τη συζήτηση της εισήγησης του Δημάρχου στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, ο Δήμαρχος Κω, Κώστας Καΐσερλης, με επιστολή του προς τους Προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων τους καλεί να προετοιμάσουν τις διαδικασίες για την διαβούλευση με τους πολίτες και τους φορείς.

Παράλληλα η εισήγηση του Δημάρχου είναι ανηρτημένη στην ιστοσελίδα του Δήμου της Κω www.kos.gr απ' όπου μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος να την διαβάσει και να στείλει τις παρατηρήσεις του και ηλεκτρονικά στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter