Επιστολή Γ. Κυρίτση προς πρόεδρο ΔΣ για χορήγηση στοιχείων

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Δύναμη Αλλαγής

Κως 15/072011

Προς τον: κ. Πρόεδρο του Δ.Σ του

δήμου Κω

Κοιν: 1.Μ.Μ.Ε

Θέμα: Χορήγηση στοιχείων

Κύριε Πρόεδρε,

Παρά τη διαβεβαίωση σας, προ 10ημέρου, πως εντός δύο ημερών θα μας είχατε δώσει εγγράφως τα μέλη των Δ.Σ. οργανισμών, νομικών προσώπων και επιχειρήσεων του δήμου, δυστυχώς μέχρι σήμερα αυτό δεν έχει γίνει.

Δεν αντιλαμβανόμαστε την λογική της παρελκυστικής τακτικής σας, θα μπορούσατε όμως να μας ζητήσετε έγγραφη αίτηση, κατά την προσφιλή τακτική σας, για να μας δώσετε τα στοιχεία.

Έτσι και το χρονικό διάστημα που απαιτείτε για να μας δώσετε οποιοδήποτε στοιχείο θα είχε παρέλθει και υποχρέωση δε θα είχαμε αν κάνετε το αυτονόητο καθήκον σας ως πρόεδρος.

Παρακαλούμε λοιπόν, επισήμως και εγγράφως, να μας χορηγήσετε:

1. Αντίγραφα των αποφάσεων του Δ.Σ. με τις οποίες ορίστηκαν τα τελικά Δ.Σ. όλων των οργανισμών, των επιχειρήσεων και των Νομικών Προσώπων του δήμου.

2. Αντίγραφα (αν υπάρχουν) των αποφάσεων του Γραμματέα της αποκεντρωμένης διοίκησης για τις συγχωνεύσεις, ή καταργήσεις παλαιών αντίστοιχων οργανισμών, επιχειρήσεων και Νομικών προσώπων των τριών πρώην δήμων.

3. ΦΕΚ (αν υπάρχουν) με τις δημοσιεύσεις των συστατικών πράξεων και των Δ.Σ. όπου απαιτείται.

Τέλος, επειδή θεωρούμε απαράδεκτο το χρόνο που πέρασε χωρίς να έχουν οριστικοποιηθεί όλα τα παραπάνω, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε, ποιες εκκρεμότητες και γιατί υπάρχουν και με ποιο καθεστώς λειτουργούν, όσα νομικά πρόσωπα, επιχειρήσεις και οργανισμοί λειτουργούν.

Γ. ΚΥΡΙΤΣΗΣ

Επικεφαλής της

Δημοτικής Παράταξης

ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter