Η Δύναμη Αλλαγής για τη συνεδρίαση με θέμα τον ΧΥΤΑ: «Κατήφορος...»

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Δύναμη ΑλλαγήςΟ ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Συνεχίζοντας τον κατήφορο που έχει πάρει ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Κω, αγνοώντας για άλλη μια φορά τις εκκλήσεις σύσσωμης της μειοψηφίας εξέδωσε πρόσκληση για κατεπείγουσα συνεδρίαση του σώματος με θέμα τον ΧΥΤΑ.

Επειδή στον τέλος του κατήφορου υπάρχει ο πάτος, του λέμε για να προφυλάξει τον εαυτό του:

1. ο ΧΥΤΑ πήρε φωτιά και καταστράφηκε τμήμα του στις 11 Ιουλίου. Ο κ. πρόεδρος ανακάλυψε το κατεπείγον του θέματος 17 μέρες μετά!!!

2. η μειοψηφία σύσσωμη ζήτησε στις 19 Ιουλίου, όπως προβλέπει η νομοθεσία, σύγκλιση του σώματος για το θέμα.

3. ο πρόεδρος όφειλε εντός έξη ημερών να συγκαλέσει τακτική συνεδρίαση, πράγμα που δεν έκαμε υπακούοντας στις εντολές του δημάρχου.

4. στη χθεσινή συνεδρίαση ο ίδιος πρόεδρος απαξιώνοντας σύσσωμη τη μειοψηφία φρόντισε να μην απαντήσει επί της ουσίας για το πότε θα συγκαλέσει ως οφείλει το σώμα.

5. στην ίδια συνεδρίαση έβαλε το σώμα να ψηφίσει το πρωτοφανές, για τα χρονικά της τοπικής αυτοδιοίκησης, θέμα περί έκτακτης σύγκλισης του Δ.Σ.

6. η απαράδεκτη κωλυσιεργία και η σημερινή περί έκτακτης συνεδρίασης απόφαση του κρύβει σκοπιμότητες συγκάλυψης των ευθυνών όσων είχαν παράνομα αναλάβει τη διαχείριση του ΧΥΤΑ.

7. εμείς επαναλαμβάνουμε ότι οι ποινικές και αστικές ευθύνες θα αναζητηθούν και θα καταλογιστούν σε όσους κρίνει η δικαιοσύνη.

Στον κατήφορο που επέλεξε ο κ. πρόεδρος ας πορευτεί μόνος του.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter