Συνάντηση του Δημάρχου Κω με τους συμμετέχοντες στα σεμινάρια για τις επιχειρήσεις κοινωνικής οικονομίας

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Δήμος ΚωΣτα πλαίσια της πρωτοπόρας διαδικασίας που έχει ξεκινήσει ο Δήμος μας για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων κοινωνικής οικονομίας, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 1η Αυγούστου στις 7 μ.μ. στο Αμφιθέατρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κω, συνάντηση του Δημάρχου Κω, Κώστα Καΐσερλη και των μελών του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κω με τους συμμετέχοντες στα σεμινάρια για τις επιχειρήσεις κοινωνικής οικονομίας που πραγματοποιήθηκαν από 6 Ιουνίου έως 15 Ιουλίου 2011.

Στη συνάντηση οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν από το Δήμαρχο και τους Συμβούλους της Δημοτικής Κοινότητας Κω για τα επόμενα βήματα συγκρότησης των πρώτων επιχειρήσεων κοινωνικής οικονομίας.

Η συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί είναι ανοιχτή και σε κάθε ενδιαφερόμενο που θα ήθελε να ενημερωθεί για το τι είναι και πως λειτουργούν οι επιχειρήσεις κοινωνικής οικονομίας, καθώς πρόθεση του Δήμου είναι από το φθινόπωρο να ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος εντατικών σεμιναρίων τόσο για νέους ανθρώπους που δεν έχουν ενημερωθεί ακόμα ή που εργάζονταν και δεν μπορούσαν να παρακολουθήσουν τον πρώτο κύκλο.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter