Συνάντηση Γ. Νικητιάδη με τον πρέσβη της Μεγάλης Βρετανίας

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης, συναντήθηκε σήμερα με τον πρέσβη της Μεγάλης Βρετανίας στην Αθήνα David Landsman και τον διευθυντή του βρετανικού υπουργείου εξωτερικών και επικεφαλής όλων των προξενικών αρχών Charles Hay.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην τουριστική συνεργασία των δύο χωρών και ειδικότερα σε ζητήματα που έχουν σχέση με τον μαζικό τουρισμό και την πρόληψη αρνητικών φαινομένων.

Ο πρέσβης εξέφρασε την πρόθεση να επισκεφθεί τουριστικές περιοχές της χώρας, όπου διακινούνται μαζικά βρετανοί τουρίστες, προκειμένου να έχει συνεργασία με τοπικούς φορείς για το συντονισμό δράσης και ενεργειών που θα συμβάλουν στην πρόληψη και την αποφυγή τυχόν προβλημάτων.

Ο κ. Νικητιάδης τόνισε ότι θα παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια προκειμένου να υπάρξουν άμεσα αποτελέσματα και να αντιμετωπισθούν με το καλύτερο τρόπο προβλήματα που παρατηρούνται σε τουριστικές περιοχές της χώρας, τα οποία μπορεί να εκθέσουν τον ελληνικό τουρισμό και να δημιουργήσουν εσφαλμένη εικόνα στη διεθνή αγορά.

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter