Δύναμη Αλλαγής: οι εμμονές, το πρόστιμο του ΙΚΑ, οι απλήρωτοι υπάλληλοι

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Δύναμη Αλλαγής

Έχει καταγραφεί πια στη συνείδηση κάθε Κώου πως, αυτή η δημοτική αρχή εξαντλεί το χρόνο της και τις αντοχές των πολιτών χωρίς να κάνει τίποτα γυρίζοντας το νησί πολλά χρόνια πίσω.

Έτσι μετά το άνυδρο πολιτιστικά καλοκαίρι, ο κ. Καϊσερλης κατέθεσε στη συνεδρίαση, της 21-9-2011, του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Βρεφονηπιακών Σταθμών (Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ.) τις προτάσεις του για το τριετές επιχειρησιακό πρόγραμμα στον πολιτισμό(!!!).

Όπως ήταν αναμενόμενο, αφού δεν έχει και δεν μπορεί να πει τίποτα άλλο, εξάντλησε την «καταπληκτική» του πρόταση για τον πολιτισμό στην εμμονή του περί συνεργατικών.

Συνεργατικές λοιπόν, «δια πάσαν νόσον και δια πάσαν....»

Στον οργανισμό όμως ανήκουν και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί.

Στη χειρότερη οικονομικά περίοδο για κάθε οικογένεια ο, ευαίσθητος, κ. Καϊσερλης διατηρεί, για την πόλη της Κω, τα δίδακτρα των παιδικών σταθμών στο ίδιο ύψος. ΑΡΝΕΙΤΑΙ την πρόταση μας για μείωση των διδάκτρων και ταυτόχρονα δεν καταθέτει αναπτυξιακή πρόταση για τους σταθμούς των κοινοτήτων.

Η ευαισθησία του λοιπόν δεν περιλαμβάνει τους νέους γονείς παρά μόνο τις εμμονές του.

Αποκαλυπτικά ήταν όμως, στη συνεδρίαση αυτή, τα στοιχεία της διάλυσης που φέρνει στο δήμο η παρουσία αυτής της δημοτικής αρχής.

Η αδιαφορία της, οι άσκοπες, χωρίς σχεδιασμό και σε πολλές περιπτώσεις με εμπάθεια μετακινήσεις υπαλλήλων, από την πρώτη μέρα που ανέλαβε ο κ. Καϊσερλης, φέρνουν καθημερινά κακά αποτελέσματα για τους δημότες.

Αποτελέσματα που δε μπορούν να κρύβονται πια.

Σήμερα λοιπόν ο δήμος, οι δημότες της Κω δηλαδή, αναγκάζονται να πληρώσουν στο ΙΚΑ πρόστιμο περίπου 1.700,00 ευρώ, γιατί οι επιλογές του δημάρχου δεν επέτρεψαν στο Δ.Ο.Α. να καταθέσει έγκαιρα, το Φεβρουάριο του 2011, κατάσταση εργοδοτικών εισφορών για το τελευταίο τρίμηνο του 2010.

Η ίδια η μισθοδοσία των υπαλλήλων καθυστερεί απαράδεκτα, γιατί οι λογαριασμοί των παλαιών Νομικών Προσώπων δεν έκλεισαν ακόμα και τα λεφτά δε μεταφέρθηκαν σε λογαριασμό του νέου Ν.Π..

Ακόμα και η επιχορήγηση του δήμου δεν έχει δοθεί στο νέο Ν.Π.!!!

Η προσπάθεια του κ. Καϊσερλη να ρίξει τις ευθύνες στην εταιρία λογισμικού, που εκδίδει τις καταστάσεις μισθοδοσίας, είναι φτηνή δικαιολογία αφού ο ίδιος θα έπρεπε να βρει λύση και χαιρόμαστε που αποδέχτηκε την πρόταση μας να πληρωθούν οι υπάλληλοι με χειρόγραφες καταστάσεις.

Αυτά, όπως φαίνεται, στην εποχή της ανέχειας κάθε οικογένειας, είναι αδιάφορα για τον κ. Καϊσερλη και τον περίγυρο του!!!

Τους αρκούν οι εμμονές του δημάρχου και ικανοποιούνται με αυτές.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter