Πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση των τομεαρχών της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ στην Αντιμάχεια

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Δύναμη Αλλαγής

Πραγματοποιήθηκε χθες στην Αντιμάχεια η συνεδρίαση του δωδεκαμελούς οργάνου των τομεαρχών της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, με την παρουσία των πρώην Δημάρ­χων Ηρακλειδών Ντίνου Παπανικολάου και Στέργου Μπίλλη.

Στη συνάντηση κατατέθηκαν τα ονόματα των στελεχών που θα πλαισιώσουν τους το­μείς, καθώς και το πλαίσιο δράσης και ο σχεδιασμός ανά τομέα.

Ακολούθησε συζήτηση για την πορεία του Δήμου και προέκυψαν τα ακόλουθα συ­μπεράσματα:

Υπάρχει έντονο πρόβλημα και διοικητικό κενό στο σύνολο των Δημοτικών διαμερισμάτων και αυτό είναι συνειδητή πολιτική επιλογή της Δημοτικής αρ­χής , με στόχο τον οικονομικό μαρασμό του συνόλου των πρώην κοινοτήτων.

Υπάρχει σημαντική απώλεια εσόδων στο Δήμο, απόρροια της κακής διαχείρι­σης των οικονομικών του και μεγάλη υστέρηση σε αναπτυξιακά έργα υποδο­μής στα Δημοτικά διαμερίσματα Ασφενδιού, Καρδάμαινα, Αντιμάχεια Κέφαλο, έργα που οι προηγούμενες Δημοτικές αρχές σχεδίασαν και ενέταξαν σε Ευρωπαϊκά προγράμματα.

Η δημοτική αρχή απροκάλυπτα και αλαζονικά προωθεί έργα υποστήριξης των πολιτικών της φίλων, ξοδεύοντας το Δημοτικό χρήμα σε βάρος του κοινωνι­κού συνόλου!

Ο κ. Καίσερλης, έμπειρος πολιτικός, συναισθανόμενος την επερχόμενη απο­τυχία των επιλογών του, προσπαθεί ήδη να αποποιηθεί των ευθυνών του, με την αστήρικτη δικαιολογία της έλλειψης έμπειρων στελεχών και στην δήθεν αδυναμία της κεντρικής εξουσίας να στηρίξει το πρόγραμμα «Καλλικράτης»

Οι έντονες τριβές και αντιθέσεις στο εσωτερικό της Δημοτικής αρχής και η έλλειψη προγράμματος για την πορεία του ενιαίου Δήμου , δημιουργούν κλί­μα έντονης ανασφάλειας και προβληματισμού στην τοπική κοινωνία.

Ως παράταξη «ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ» πιστεύουμε ότι η καλή συγκυρία και η άνο­δος του τουριστικού ρεύματος στο νησί μας, και από την άλλη η μεγάλη οικονομική κρίση στη χώρα, δεν μπορεί να χρησιμοποιούνται ως άλλοθι στο κενό πολιτικής και την αρνητική πορεία που ακολουθεί ο κ. Καίσερλης και η παράταξή του, που αντί να λύνουν προβλήματα, φορτώνουν το νησί με πρόσθετα.

Τους καλούμε να αναλογιστούν τις ευθύνες που ανέλαβαν και να ανταποκριθούν στις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες της τοπικής κοινωνίας.

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter