Δύναμη Αλλαγής: ο Δήμαρχος συνεχίζει με λαϊκισμούς και εξαγγελίες κενές περιεχομένου

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Δύναμη Αλλαγής

Παρακολουθήσαμε με ιδιαίτερη προσοχή τη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Δήμαρχος και για άλλη μια φορά διαπιστώνουμε ότι συνεχίζει με λαϊκισμούς και εξαγγελίες κενές περιεχομένου να προσβάλλει τη νοημοσύνη των πολιτών.

Δεν δικαιούστε κ. Δήμαρχε να μιλάτε εσείς για τέλος στις περιττές δαπάνες , και την ίδια στιγμή να ξοδεύετε το Δημοτικό χρήμα σε τακτοποιήσεις «ΚΟΛΛΗΤΩΝ», με διαμορφώσεις ιδιωτικών χώρων και αναπλάσεις κατά το δοκούν (παρέμβαση στο ακίνητο της Γρηγορίου Ε'), σε βάρος έργων που εξυπηρετούν το συλλογικό και όχι το ατομικό συμφέρον!

Δεν δικαιούστε να μιλάτε για περικοπές στις περιττές δαπάνες και την ίδια στιγμή να προωθείτε μελέτη διπλοδρόμησης του λιμανιού, με τεράστιο οικονομικό, αλλά και αισθητικό και περιβαλλοντικό κόστος, διότι θέλετε να εξοφλήσετε προεκλογική υπόσχεση σε συγκεκριμένη συντεχνία!

Δεν δικαιούστε να μιλάτε για αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Δήμου με παραγωγικές επενδύσεις και την ίδια στιγμή, αυθαίρετα και πέρα από κάθε λογική, να παραχωρείτε, χωρίς οικονομικό όφελος για το κοινωνικό σύνολο, ακίνητα-φιλέτα του Δήμου σε επίλεκτες ομάδες εξαρτημένων της παράταξής σας, οι οποίοι δηλώνουν ανενδοίαστα ότι «θα τα οικονομήσουν»!

Δεν δικαιούστε εσείς να μιλάτε για ειδική μέριμνα στην απασχόληση των ατόμων με ειδικές ανάγκες και των αναξιοπαθούντων και την ίδια στιγμή να διαστρεβλώνετε το νόμο περί κοινωνικής οικονομίας που αφορά στη στήριξη αυτών ακριβώς των ομάδων, δημιουργώντας τις εταιρίες αυτές με άτομα που ούτε ΑΜΕΑ είναι , ούτε αναξιοπαθούντες, ούτε καν άνεργοι!!

Όσο για τον πόνο σας για την αύξηση του τοπικού εισοδήματος, φροντίστε πρώτα να κάνετε σωστή οικονομική διαχείριση στα οικονομικά του Δήμου και να εισπράττετε από όλους και όχι επιλεκτικά τις οφειλές, καθώς και να προωθήσετε τα έργα που οι τρείς Δήμοι σας παρέδωσαν ενταγμένα και ώριμα για χρηματοδότηση και που με την καθυστερημένη αντίδρασή σας κινδυνεύουν να απενταχθούν.

Διότι γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα ότι οι Κώοι πολίτες έχουν την ικανότητα να ανταπεξέρχονται στα δύσκολα, και το απέδειξαν στην τετραετία 2007-2010, είχαν όμως στο πλευρό τους μια Δημοτική αρχή που φρόντισε να ανταποκριθεί στο ρόλο και τις υποχρεώσεις της.

Οχι σαν και σας που θεωρείτε ότι με τον άκρατο λαϊκισμό και τις πομπώδεις εξαγγελίες σας θα μπορέσετε να καλύψετε το πολιτικό σας κενό!

Κύριε Δήμαρχε, ομολογουμένως είστε άριστος στο να διαμορφώνεται το «ΤΟΠΙΟ ΣΤΗΝ ΟΜΙΧΛΗ».

Αυτό ακριβώς εφαρμόζεται και στο Δήμο μας, ένα θολό τοπίο ικανό να καλύψει την ανυπαρξία τη δική σας και των συνεργατών σας!

Όμως και μείς ως παράταξη, αλλά και η κοινωνία η ίδια άρχισε πλέον να το διαπιστώνει.

Και όλοι μαζί θα φροντίσουμε να αποκαλύπτουμε συνεχώς τα κακώς κείμενα, τις παρατυπίες, τις αδυναμίες στο επίπεδο του σχεδιασμού και την ανικανότητα σας να διαχειριστείτε τις τοπικές υποθέσεις!

Το οφείλουμε στην τοπική κοινωνία, το οφείλουμε στη νέα γενιά, το οφείλουμε στο νησί μας που όλοι αγαπάμε και νοιαζόμαστε για το μέλλον του!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter