Ν. Μυλωνάς: Τα ψέματα των νυν και πρώην δημάρχων έχουν κοντά πόδια

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Συμπαράταξη Ελπίδας

Τα ψέματα των νυν και πρώην δημάρχων έχουν κοντά πόδια και δεν μπορεί να πάνε μακριά

Η πολιτική ιστορία: Έχουμε πρόβλημα με την δημιουργία νέων κλινών στο νησί μας. Πρώτα γιατί η προσφορά τους ξεπερνά την ζήτηση και αυτό συμπιέζει τις τιμές του τουριστικού προϊόντος, δρώντας καταστροφικά στα ίδια τα υπενδεδυμένα κεφάλαια. Μετά γιατί έχουμε πρόβλημα με την ποιότητα και την ποσότητα των αποθεμάτων νερού στο νησί μας. Τέλος γιατί οι νέες κλίνες που γίνονται δημιουργούν τεράστια συγκροτήματα που δουλεύουν με το σύστημα all inclusive και ασκούν ασφυκτικές πιέσεις σε όλες τις υπάρχουσες μικρομεσαίες μονάδες.

Το γεγονός αυτό και τα δυσμενή του αποτελέσματα συναντούν μεγάλη λαϊκή αποδοχή.

Γι αυτό οι κατεστημένοι πολιτικοί της τοπικής σκηνής, παίζουν τα γνωστά τους παιγνίδια με τα μεγάλα λόγια και τους λεονταρισμούς τους για να διασκεδάσουν τις λαϊκές ανησυχίες.

Ο νυν δήμαρχος για παράδειγμα έβαλε τη δεδομένη δική του πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο και πηρέ μια απόφαση, η οποία μας λέει ούτε λίγο ούτε πολύ ότι παίζει το ρόλο δι-υπουργικής απόφασης και έτσι εχει πια μπλοκάρει την δημιουργία νέων ξενοδοχείων! Φυσικά αν η χώρα μας δεν είχε πέσει στον ''λάκκο των λεόντων'' θα συνέχιζε την επιδότηση των τουριστικών επενδύσεων.

Το άλλο κατεστημένο, ο πρώην δήμαρχος Κω κ. Κυριτσης, τον θυμόμαστε να δηλώνει με υπερηφάνεια και ότι την περίοδο της δημαρχίας του δεν δόθηκε βεβαίωση ύδρευσης και έτσι μπλόκαρε τις διαδικασίες δημιουργίας νέων κλινών!

Ακλουθώντας τον πρώην, ακούσαμε τον νυν, κ. Καισερλη, τον Ιούνιο, στην σύνοδο του περιφερειακού συμβούλιου στο νησί μας να επαναλαμβάνει με στόμφο ότι ''τέρμα οι βεβαιώσεις για νερό και σκουπίδια'' και ξεμπερδέψαμε με τα μεγαθήρια!

Τα γεγονότα: επισυνάπτουμε την πρo-έγκριση περιβαλλοντικών όρων (που πήραμε από το ΔΙΑΥΓΕΙΑ) για την δημιουργία νέου ξενοδοχείου 850 κλινών στην Κω με βεβαίωση της ΔΕΥΑΚ με αριθμό πρωτοκόλλου 408/6-3-2007 όπου βεβαιώνεται η παροχή 733.000 λίτρων νερού / ημέρα, για την δημιουργία του νέου mega-συγκροτήματος! H βεβαίωση ανήκει στην περίοδο της βασιλείας του κ. Κυριτση, και είναι εντελώς απίθανο να δόθηκε εν αγνοία του!

Έτσι αποκαλύπτεται η διπλή γλώσσα.

 

Διευκρίνηση: Ας αφήσουμε ήσυχο τον επενδυτή που κάνει την δουλειά του. Μας ενδιαφέρει η αλήθεια στην πολιτική, η καταδίκη του ψέματος και της υπερβολής και φυσικά η διασφάλιση του νερού στο νησί μας.

Παρατήρηση: Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο σε σχέση με τις προσκυρώσεις κοινοχρήστων χώρων ειπώθηκαν απίστευτα ψέματα από τους κ.κ. νυν και πρώην δημάρχους. Το ψέμα όμως εχει κοντά πόδια και δεν μπορεί να πάει μακριά.

Νίκος Μυλωνάς

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter