Ανοικτή Επιστολή Νίκου Κανταρζή προς τον Δήμαρχο

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Νίκος Κανταρζής

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ Ή ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ;

Κύριε Δήμαρχε,

Παρακολούθησα με προσοχή τη συνάντησή σας με τους μεγαλοξενοδόχους και τους διευθυντές των μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων και δεν σας κρύβω ότι εντυπωσιάστηκα!

Ομολογουμένως θα μπορούσε κανείς να σας χαρακτηρίσει ως τον «ΜΑΙΤΡ ΤΩΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ», αφού καταφέρνετε να προτείνετε δράσεις που δεν είναι εφαρμόσιμες, έχετε όμως τη δυνατότητα και την ευφυΐα να δικαιολογείτε εκ των υστέρων τη μη εφαρμογή τους , αποποιούμενος πλήρως των ευθυνών σας!

Τελικά, για άλλη μια φορά καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι είστε επικεφαλής μιας Δημοτικής αρχής άνευρης και ανεύθυνης, αδύναμης να σχεδιάσει ακόμα και τις στοιχειώδεις κινήσεις της καθημερινότητας του πολίτη και της πόλης.

Και αυτό γιατί με τη λειτουργία σας, ένα χρόνο τώρα και με την μανία σας να εξαφανίσετε οτιδήποτε θυμίζει την τετραετία της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, αλλά και τη δραστηριότητα των πρώην Δήμων Δικαίου και Ηρακλειδών, αποδομήσατε τους οργανισμούς και τις υπηρεσίες, παραβλέψατε τον όποιο σχεδιασμό και προγραμματισμό, υποτιμήσατε τους Δημότες και το μόχθο τους όλα αυτά τα χρόνια, απαξιώνετε τους ανθρώπους που επί πολλές τετραετίες έδωσαν τη ψυχή τους για τον τόπο τους και όλα αυτά για να βάλετε, υποτίθεται, ξανά τη δική σας σφραγίδα στην δήθεν αναπτυξιακή πορεία που έχετε στο μυαλό σας!

Όμως αυτό, (η αναπτυξιακή πορεία) προϋποθέτει όραμα κ. Δήμαρχε, και σεις το μόνο όραμα που έχετε, λυπάμαι που το λέω, είναι η επωνυμία της παράταξής σας!

Η προσπάθειά σας να παρουσιάζετε ως ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ τις δικές σας και της παράταξής σας, μεταφέροντας τη διαχείριση τομέων ευθύνης του Δήμου σε ομάδες υμετέρων και βαφτίζοντάς τες συνεργατικές (οι οποίες δεν έχουν καμία σχέση με τη νομοθεσία περί Κοινωφελούς εργασίας και Επιχειρηματικότητας), το μόνο που καταφέρνει, είναι να βυθίζει τον ενιαίο Δήμο του νησιού σε ένα τέλμα με ανυπολόγιστες αρνητικές συνέπειες για το μέλλον!

Υπάρχουν ακόμα περιθώρια να αναλογιστείτε τις ευθύνες σας και να αλλάξετε ρότα!

Και δεν σας ζητάμε τίποτα παραπάνω από το να ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ!

ΝΙΚΟΣ ΚΑΝΤΑΡΖΗΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΥΠΟΥ κ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ

«ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ»

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter