Ν. Μυλωνάς: πολιτική αποχή από την σημερινή συνάντηση εργασίας

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Συμπαράταξη Ελπίδας

ΘΕΜΑ: '' Πολιτική αποχή από την σημερινή παραπλανητική συνάντηση εργασίας με θέμα ''Ανάπτυξη & οργάνωση των δημοσίων συγκοινωνιών στο Δήμο Κω''

---Είχαμε ζητήσει από τον κ. Δήμαρχο τις περιλήψεις των εισηγήσεων της σημερινής συνάντησης για να πάμε προετοιμασμένοι στην συνάντηση εργασίας. Δυστυχώς μέχρι το παρά 5 δεν πήραμε τίποτα. Για την εισήγηση του δήμαρχου, να πούμε την αλήθεια, δεν περιμέναμε και κάτι ενδιαφέρον πέραν από τις λαϊκίστικες γενικότητες. Όμως οι εισηγήσεις των επιστημόνων πρέπει να είναι διαθέσιμες και είναι σκόπιμη η μη κοινοποίηση τους.

Γι αυτό ΠΟΛΙΤΙΚΑ απεχουμε από την στημενη συναντηση.

Είχαμε προειδοποιήσει ότι: ''Έχουμε μια κακή εμπειρία από παρομοιες συναντήσεις φορέων, οι οποίες όταν γίνονται χωρίς την κατάλληλη προετοιμασία και χωρίς την απαιτουμένη ενημέρωση,και οι οποίες μετατρέπονται σε μια ανούσια παράθεση ατομικών απόψεων που εξυπηρετούν ένα πολιτικό στόχο: να μετατρέψουν την συζήτηση ή τον διάλογο που θα γίνει σε άλλοθι δημοκρατικών συμμετοχικών διαδικασιών''.

Θεωρούμε ότι δεν έχουμε θέση στην σημερινή θεατρική παράσταση.

Ας τα κάνει μόνος του όλα ο κ. Καίσερλης.

Αν βεβαίως κάνει κάτι περα από τα λόγια.

---Ζητούμε να δοθεί στην δημοσιότητα η σύμβαση ανάθεσης του έργου ''Ανάπτυξη & οργάνωση των δημοσίων συγκοινωνιών στο Δήμο Κω'' στο Ινστιτούτο Μεταφορών του Ενικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης για το οποίο ως δημοτική παράταξη έχουμε πλήρη άγνοια..

Για την Συμπαράταξη Ελπίδας Ν. Μυλωνάς (δημ. συμβ.)

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter