Επιστολή Δ. Γερασκλή για εγκυρότητα απόφασης του ΔΣ Δήμου Κω

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Δύναμη Αλλαγής

Κως 21.10.2011

Προς: κ. Πρόεδρο ΔΣ Δήμου ΚΩ

Θέμα: Εγκυρότητα απόφασης του ΔΣ Δήμου Κω

Κύριε Πρόεδρε,

Στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ, στην οποία δεν ήμουν παρών, συζητήθηκε το θέμα «προσκύρωση καταργηθέντων τμημάτων κονοχρήστου χώρου στις ΚΜ 7, ΚΜ 8, ΚΜ 16 & ΚΜ 18 Οικοδομών πόλεως Κω και καθορισμός τιμής μονάδος».

Ως μέλος της αρμόδιας επιτροπής για τον καθορισμό της τιμής μονάδος, σας γνωρίζω ότι στη πρόσκληση σε συνεδρίαση που υπογράφει ο Αντιδήμαρχος κ. Νικηταράς, πρόεδρος της εν λόγω επιτροπής, αναφέρεται επί λέξει «Από την παρούσα συνεδρίαση εξαιρείται ο Πρόεδρος της επιτροπής Αντιδήμαρχος κ. Νικηταράς Θεοδόσης, διότι το τοπογραφικό διάγραμμα του ενδιαφερόμενου ιδιώτη φέρει τη σφραγίδα του ιδιωτικού του γραφείου».

Παρόλα αυτά στη συνεδρίαση του ΔΣ και κατά την συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος, διαπίστωσα ότι ο κ. Νικηταράς όχι απλώς συμμετείχε στη διαδικασία αλλά υπερψήφισε την πρόταση για την προσκύρωση του καταργηθέντος κοινοχρήστου χώρου ακυρώνοντας επί της ουσίας το ασυμβίβαστο που ο ίδιος επικαλέστηκε για τον εαυτό του, μη συμμετέχοντας στη συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής.

Επειδή όπως πολύ καλά γνωρίζετε, η απόφαση του ΔΣ είναι καθοριστικότερη από την απόφαση της επιτροπής, το ασυμβίβαστο της συμμετοχής του κ. Νικηταρά στη διαδικασία είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο.

Ως εκ τούτου, και με δεδομένο ότι μέχρι και σήμερα η σχετική απόφαση του ΔΣ δεν έχει δημοσιευθεί στο πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ», σας καλώ να ξαναφέρετε το θέμα για συζήτηση γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα προσβάλλω την απόφαση στα αρμόδια όργανα

Με τιμή

ΔΑΥΙΔ ΓΕΡΑΣΚΛΗΣ

Δημοτικός Σύμβουλος Κω

Με τη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter