Άρθρο της Βάσως Πη για την καθαριότητα

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Δύναμη Αλλαγής

Στο τέλος της τουριστικής περιόδου και δέκα ολόκληρους μήνες μετά την ανάληψη της διοίκησης του ενιαίου πια δήμου της Κω από τη σημερινή δημοτική αρχή, θεωρώ πως ο καθένας βγάζει εύκολα τα συμπεράσματα του.

Έτσι, όπως φαίνεται, από τις κατά καιρούς ανακοινώσεις της, πάγια τακτική της Δημοτικής Αρχής είναι η προσπάθεια να κάνει το άσπρο μαύρο.

Παράδειγμα τρανό οι κατά καιρούς δηλώσεις του κυρίου Πη αρμόδιου αντιδημάρχου για την ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ(?)

Έτσι πριν λίγο καιρό, με περισσό θράσος ήρθε να "μαλώσει" τον Γιώργο Κυρίτση και τα στελέχη της Δύναμης Αλλαγής, για την δήθεν πρόθεση τους , άκουσον-άκουσον να χαλάσουν το έργο που έχει κάνει στον τομέα της ανακύκλωσης και της καθαριότητας.

Εάν κύριε αντιδήμαρχε της καθαριότητας(?) δεν αντιλαμβάνεστε την κατάντια στην οποία έχετε φέρει την πόλη αλλά και ολόκληρο το νησί, τότε δεν φταίνε αυτοί που σας ασκούν κρητική και προσπαθούν να προστατέψουν τον λαό της Κω από την κακή, την κακίστη πορεία που ακολουθείτε.

Η πόλη ζέχνει, το νησί βρωμάει από την μία άκρη ως την άλλη, και εσείς κύριε αντιδήμαρχε της καθαριότητας (?) σαν να ζείτε αλλού δηλώνετε έργο που κάποιοι έχουν βάλει σκοπό να καταστρέψουν. Φωτογραφίες από το Ασφενδιού, την Καρδάμαινα, το Μαστιχάρι, την Κέφαλο, την Αντιμάχεια, το Μαρμάρι, είναι αδιάψευστοι μάρτυρες για το χάλι μας.

Αυτό που κάποιες φορές ψιχαλίζει κύριε αντιδήμαρχε της καθαριότητας (?) δεν είναι μόνο οι σταγόνες της βροχής που έπεσε ευτυχώς πριν λίγες μέρες και καθάρισαν λίγο οι δρόμοι, και οι κάδοι από την λίγδα. Γιατί από σκουπίδια άλλο τίποτα, ήρθαν και αυτά να προστεθούν στα ήδη βουλωμένα φρεάτια, με αποτέλεσμα να πλημμυρήσουμε για ακόμα μια φορά.

Αν κύριε αντιδήμαρχε της καθαριότητας (?) όλοι οι δημότες και όλοι οι τουρίστες σας κατηγορούν για τον τρόπο που (δεν) γίνεται η ανακύκλωση, και εσείς δηλώνετε περήφανος για το έργο σας, τότε δεν φταίει η Δύναμη Αλλαγής που αποκαλύπτει (και θα συνεχίσει να το κάνει) την ανικανότητα σας να διαχειριστείτε τις τύχες αυτού του τόπου!

Έχετε όμως και το περισσό θράσος να δηλώνετε, δημόσια, πως πληρώνετε, με ποια λεφτά και ποια διαδικασία άραγε, τους αθίγγανους που παράνομα απασχολείτε!

Αντιλαμβάνεστε πως αυτό είναι ζήτημα που ενδιαφέρει τη δικαιοσύνη και είναι βέβαιο πως η δικαιοσύνη θα ασχοληθεί με αυτό;

Εμπλέκετε όμως και υπαλλήλους σε αυτή την παράνομη υπόθεση (πληρωμές), αν οι πληροφορίες μας είναι σωστές, πως υπάλληλος που εσείς ορίσατε, κάνει αυτές τις πληρωμές εξολογιστικά....

Και επειδή συχνά πυκνά μας τιμάτε με τις δηλώσεις σας, μία απορία βέβαια που υπάρχει είναι για το ποια από τις δηλώσεις σας ισχύει, προηγούμενες όπου πιο συνετά σκεπτόμενος παραδεχόσασταν το πρόβλημα αλλά σας έφταιγαν οι λίγες προσλήψεις, ή η τελευταία που κατά την άποψη σας όλα είναι καλά και δεν υπάρχει πρόβλημα;

ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΒΑΣΩ ΠΗ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter