Άρθρο του Νίκου Κανταρζή για την παρέμβαση διπλοδρόμησης στο λιμάνι

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

*

Για άλλη μια φορά διαβάζουμε σε πρωτοσέλιδη καταχώρηση την απόφαση του Δημάρχου να προχωρήσει την παρέμβαση διπλοδρόμησης του δρόμου στο λιμάνι, καταστρέφοντας ένα από τα σημαντικότερα έργα των τελευταίων χρόνων και κατασπαταλώντας αλόγιστα το Δημοτικό χρήμα σε μια παράλογη και άνευ ουσίας ενέργεια!

Σήμερα μάλιστα που είναι πιο επιτακτική από ποτέ η ανάγκη περιορισμού των αλόγιστων δαπανών και η ορθολογική διαχείριση των οικονομικών μας , αφού είναι γνωστή η αδυναμία είσπραξης εσόδων λόγω της μεγάλης οικονομικής κρίσης , είναι αδιανόητο μια Δημοτική αρχή να προχωρά σε τέτοιες λανθασμένες αποφάσεις.

Άλλωστε , σε πρόσφατη δημοσκόπηση που διενήργησε γνωστό μέσο ενημέρωσης ,σοφά πράττοντας το 60% των δημοτών καλεί το Δήμαρχο να μην προχωρήσει στο έργο!

Είναι να αναρωτιέται κανείς , τι άλλο άραγε χρειάζεται αυτή η Δημοτική αρχή για να καταλάβει τα ΘΕΛΩ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ;

Το έργο που έχει να παρουσιάσει στον πρώτο χρόνο παρουσίας της στο τιμόνι του Δήμου είναι από μηδενικό έως ελάχιστο , η κοινωνία βοά για τις εξυπηρετήσεις «ΗΜΕΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΩΝ», η πόλη είναι άναρχη και βρώμικη , η ακίνητη περιουσία του Δήμου , με τον μανδύα των «δήθεν συνεργατικών ομάδων» παραχωρείται στους δικούς της ανθρώπους και ο κίνδυνος να γίνουμε τριτοκοσμικός Δήμος είναι πλέον ορατός!!

Τελικά κύριοι της Δημοτικής αρχής , αυτό ήταν το «ΟΡΑΜΑ ΣΑΣ»;

Γνωρίζετε ότι οι Κώοι πολίτες είναι ευγενικοί και φιλήσυχοι , αλλά βλάκες δεν είναι!

«ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !! ΜΗΝ ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΣΕΤΕ ΑΛΛΟ!!»

Νίκος Κανταρζής

Υπεύθυνος Τύπου και Τεκμηρίωσης

«ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ»

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter