Δύναμη Αλλαγής: οι «εξυπηρετήσεις» των κολλητών συνεχίζονται

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Δύναμη Αλλαγής

Πριν λίγες μέρες αποκαλύφτηκαν οι «εξυπηρετήσεις» των κολλητών, εις βάρος των αναγκών του δήμου.

 Η κατασκευή του παρκινγκ μπροστά από την οικοδομή του πρώτου κολλητού, είναι πρώτη προτεραιότητα για το δήμαρχο, όταν άλλα πιο αναγκαία έργα για το νησί σταμάτησαν ή δεν ξεκίνησαν ποτέ.

Μετά ήρθε η «τακτοποίηση» των οικοπέδων του άλλου κολλητού.

Γραφείο μηχανικών και στα δύο, αυτό του μηχανικού αντιδημάρχου.

Ακολούθησαν οι δηλώσεις του άλλου αντιδημάρχου, ότι η μεταφορική του εταιρεία εκτελεί έργο για το δήμο και το απίστευτο, ο ίδιος να δηλώνει ότι ο δήμος πληρώνει, μέσω ποιων εταιρειών άραγε, τους αθίγγανους που «ασχολούνται» με την ανακύκλωση, που ουσιαστικά έχει εγκαταλειφτεί.

Αυτό το γεγονός, οι πληρωμές των αθιγγάνων, έπρεπε να είχε απασχολήσει τη δικαιοσύνη, αφού σε μια περίοδο σκληρής οικονομικής δοκιμασίας των πολιτών της χώρας, κάποιοι παράνομα διαχειρίζονται δημόσιο χρήμα...

Ήρθε και ο έμπορος κατ' επάγγελμα, αντιδήμαρχος, με τη συμμετοχή σε διαγωνισμούς προμηθειών τροφίμων και γάλακτος πολλών δεκάδων χιλιάδων ευρώ για να συμπληρωθεί σιγά - σιγά το κάδρο της «εθελοντικής» προσφοράς αυτής της δημοτικής αρχής, στον τόπο μας και να εξοργίσει, ακόμα περισσότερο, τους πολίτες που παρακολουθούν άναυδοι την κάθε είδους τακτοποίηση των κολλητών.

Έτσι μετά την απαράδεκτη, ηθικά και ερευνητέα νομικά συμμετοχή του στις προμήθειες για τις ανάγκες των υπαλλήλων του δήμου που αγγίζουν το τριψήφιο σε χιλιάδες ευρώ ποσό, δίνει μάχη να συμμετάσχει και στο διαγωνισμό των παιδικών σταθμών, με μεγάλη προσπάθεια του ίδιου του δημάρχου να «αποκλείσει σχεδόν» όποιες άλλες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται.

Η κάθετη αντίδραση του στελέχους της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ στο Δ.Σ του οργανισμού κ. Μηνά Κιάρη και η διαφοροποίηση της κ. Φιλιππάκη από το δήμαρχο, δεν τους άφησαν περιθώρια να προχωρήσουν σε αυτή την κατακύρωση, που ουσιαστικά θα έκανε τις επιχειρήσεις του αντιδημάρχου κ. Βασιλειάδη και της οικογένειας του, αποκλειστικούς προμηθευτές του δήμου.

Το ερώτημα που μπαίνει σήμερα δεν είναι μόνο αν το νόμιμο (που και αυτό ελέγχεται) είναι και ηθικό.

Το κυρίαρχο ερώτημα που απασχολεί πια την κοινωνία μας είναι, ποιες και πόσες άλλες προεκλογικές επιταγές του κ Καϊσερλη, θα πληρώσουμε, όταν στους δέκα πρώτους μήνες το πάρτι όχι απλά ξεκίνησε αλλά είναι και σε πλήρη εξέλιξη;

Εμείς δηλώνουμε ξεκάθαρα πως, με όλες μας τις δυνάμεις όχι απλά θα αποκαλύπτουμε, αλλά όπου χρειάζεται και στοιχειοθετείται νομικά υπόθεση, θα προσφεύγουμε στη δικαιοσύνη, αν η ίδια δεν επεμβαίνει αυτεπάγγελτα.

Είναι ελάχιστη υποχρέωση μας να διαφυλάξουμε τα συμφέροντα των δημοτών και την αξιοπρέπεια της πολιτικής.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter