Δύναμη Αλλαγής: απάντηση στον κ. Βασιλειάδη

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Δύναμη Αλλαγής

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ, ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ

Έτσι ο αντιδήμαρχος κ. Βασιλειάδης προσπαθεί να αμυνθεί για το ηθικό θέμα της είσπραξης εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ από το δήμο, επιτιθέμενος.

Εμείς απλά του απαντούμε και σταματούμε εδώ το διάλογο μαζί του.

Είναι καλό κανείς να αντιλαμβάνεται τα όρια μεταξύ θέσης αντιδημάρχου και δημοτικού χρήματος ακόμα και μέσω διαγωνισμών. Είναι ηθικό θέμα στους δύσκολους καιρούς που περνούμε.

Την περίοδο 2007-2011 δεν ήταν δημοτικός σύμβουλος και καλά έκανε η οικογένεια του και η επιχείρηση του που συμμετείχε και έπαιρνε προμήθειες του Δήμου.

Τον ρωτούμε όμως :

Είναι αλήθεια ή όχι ότι το αντικείμενο της ΝΕΟΓΑΛ άλλαξε φέτος τον Οκτώβρη για να συμμετέχει στους διαγωνισμούς των παιδικών σταθμών;

Είναι στο Δ.Σ της ΝΕΟΓΑΛ ή όχι;

Αν είναι νόμιμη η συμμετοχή της ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΑΕΒΕ και των Super Market του στους διαγωνισμούς του δήμου, γιατί δε συμμετείχε με την ίδια εταιρεία και στους διαγωνισμούς για τους παιδικούς σταθμούς;

Πόσες και ποιες απ' ευθείας αναθέσεις πήρε το 2011 η ΝΕΟΓΑΛ από το δήμο;

Τέλος να του υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Κυρίτσης τον οποίον κατηγορεί :

Κράτησε το κεντρικό κατάστημα της οικογένειάς του, στη Βιοτεχνική ζώνη, παρά τις καταγγελίες και την απαγόρευση λιανικού εμπορίου στη Βιοτεχνική ζώνη.

Την ίδια περίοδο η οικογένειά του ζήτησε, όπως και άλλοι, τροποποίηση του σχεδίου για τη Βιοτεχνική ζώνη και την αποδέχτηκε η Δημοτική αρχή Κυρίτση.

Δεν αρνήθηκε η δημοτική αρχή Κυρίτση τη νέα άδεια δικού τους Super Market στην Αγία Μαρίνα που θα μπορούσε μέχρι σήμερα να κωλυσιεργεί.

Δεν αρνήθηκε η ίδια δημοτική αρχή την τροποποίηση του ποδηλατόδρομου στη Λάμπη για να διευκολυνθεί το εκεί μαγαζί τους, όπως ζήτησαν επίμονα.

Αυτά τα λίγα για την αντιμετώπιση των επιχειρήσεων Βασιλειάδη την τετραετία 2007-2011.

Αν, λοιπόν, εκείνος κρίνει ότι σωστά πράττει ας κριθεί από τους πολίτες της Κω.

Εμείς όμως επειδή γνωρίζουμε αρκετά, δεν γίνεται να μην μιλούμε, για τα πολύ απλά όπως θεωρεί εκείνος για τον ίδιο ως αντιδήμαρχο και τις οικογενειακές επιχειρήσεις του, αφού γνωρίζει καλά πως δεν θα έπρεπε να ομιλεί αλλά να σιωπά... και μάλιστα «σφυρίζοντας αδιάφορα».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter