Η Δύναμη Αλλαγής για την απόφαση απένταξης του έργου των κόμβων

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Δύναμη Αλλαγής

Η εμμονή, η εμπάθεια και η ανικανότητα της δημοτικής αρχής Καίσερλη, υποθηκεύουν το μέλλον του νησιού και των ανθρώπων του, συνεχίζοντας να μας χρεώνουν όχι μόνο με χρηματικά πρόστιμα και απώλεια πόρων αλλά το χειρότερο, καθιστώντας το Δήμο της Κω αναξιόπιστο συνομιλητή και εταίρο με όλες τις αρμόδιες αρχές.

Η απόφαση απένταξης του έργου των κόμβων αποτελεί και την τυπική επικύρωση της ανικανότητας που τους χαρακτηρίζει συνολικά.

Έτσι οι "πρωτιές" αυτής της δημοτικής αρχής συνεχίζονται και μετά από αυτή της μετατροπής των επιχειρήσεων που ακόμα μετατρέπονται αλλά μετατροπή και συνένωση δεν έχουν, την παράδοση, άνευ όρων, δημοτικής περιουσίας σε "κολλητούς", της πρωτοφανούς καταστροφής του περιβάλλοντος (βλ. Ζηνί, πυρκαγιά στο ΧΥΤΑ, διάλυση ανακύκλωσης κλπ), έρχεται και το επιστέγασμα όλων των επιτυχιών δηλαδή αυτό της πρώτης δημοτικής αρχής στην αυτοδιοικητική ιστορία της Κω που καταφέρνει να απεντάξει έργο χρηματοδοτούμενο από την ΕΕ στέλνοντας το λογαριασμό στους πολίτες της Κω.

Το μόνο που απομένει πλέον σε αυτή τη δημοτική αρχή είναι να χρεοκοπήσει οριστικά το δήμο, κάτι που ο δήμαρχος το γνωρίζει καλά μιας και συνέβαλλε αρκετά ως υφυπουργός και βουλευτής, στη χρεωκοπία της χώρας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter