Η Δύναμη Αλλαγής για τις συνεργατικές

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

 Δύναμη Αλλαγής

Μετά την ομολογία της αποτυχίας της συνεργατικής των Μ.Μ.Ε, ήρθε και η απογοήτευση του κ. Καίσερλη για την απουσία των νέων από τη συγκέντρωση της Δευτέρας, που προετοιμαζόταν ένα μήνα τώρα. Πώς να μην αποτύχει όμως ένα σχέδιο που στηρίζεται στο ψέμα, στην εξαπάτηση των πολιτών και στην πολιτική που οδήγησε ολόκληρη τη χώρα στην καταστροφή;

Αντί άλλου σχολίου, στα ψέματα και στην προσπάθεια εξαπάτησης των πολιτών από τον κ. Καίσερλη, απαντούμε με την ανακοίνωση του Δήμου Τρικάλων που δεν είναι «πρωτοπόρος» όπως ο Δήμος Κω στη «κοινωνική οικονομία» αλλά φροντίζει να αντιλαμβάνεται τι ακριβώς σημαίνει και αξιοποιεί κατάλληλα τα προγράμματα και την νομοθεσία.

«Μέσα στον Φεβρουάριο τίθεται σε εφαρμογή το πρόγραμμα κοινωνικής εργασίας στο οποίο θα συμμετάσχει και ο Δήμος Τρικάλων. Συνολικά δε, εγκρίθηκαν 445 θέσεις υπαλλήλων οι οποίοι θα καλύψουν σημαντικά κενά που σήμερα διαπιστώνονται.

Οι συμβάσεις που θα υπογράψουν όσοι προσληφθούν θα έχουν πεντάμηνη διάρκεια και ο μισθός τους θα αγγίζει τα 625 ευρώ, συν τις ασφαλιστικές τους εισφορές. Όπως σημειώνει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Απ. Κολότσιος «μένει να ξεκαθαριστεί μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, εάν θα προσληφθούν όλοι μαζί οι υπάλληλοι ή θα γίνεται σταδιακά η πρόσληψή τους ανά πεντάμηνο».

Σημειώνεται πως οι προσλήψεις θα γίνουν με κριτήρια ΑΣΕΠ και απαραίτητη προϋπόθεση για τους ενδιαφερόμενους είναι να έχουν στην κατοχή τους κάρτα ανεργίας.»

Ας σταματήσει επιτέλους, ο κ. Καίσερλης, να πουλάει ψεύτικες ελπίδες και ας ασχοληθεί σοβαρά έστω και με αυτό το ζήτημα μήπως και καταφέρει να ανακουφίσει τους σκληρά δοκιμαζόμενους πολίτες της Κω.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter