Δήμος Κω: απάντηση στη Δύναμη Αλλαγής

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Δήμος Κω

Θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο για το σύνολο της Κωακής κοινωνίας, η παράταξη του κ. Κυρίτση και ο ίδιος να σταματήσουν τη διασπορά ψευδών ειδήσεων ή έστω να καταλάβουν τη διαφορά μεταξύ της κοινωνικής οικονομίας και της κοινωφελούς εργασίας και να μην προτρέχουν αν θέλουν να διασώσουν τα όποια ψήγματα αξιοπρέπειας τους έχουν απομείνει.

Έχοντας κατακρίνει, εκ προοιμίου, από άγνοια και χωρίς καμία τεκμηρίωση την προσπάθεια της δημοτικής αρχής για την στήριξη της απασχόλησης των νέων ανθρώπων και την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, μέσα από τις επιχειρήσεις κοινωνικής οικονομίας, έρχεται σήμερα να εγκαλέσει τη Δημοτική Αρχή για την μη εξασφάλιση θέσεων εργασίας από το εντελώς διαφορετικό πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας του Υπουργείου Εργασίας σε αντιδιαστολή μάλιστα με το Δήμο Τρικάλων.

Εδώ κύριε Κυρίτση γελάνε και οι πέτρες με τη μεγαλειώδη γκάφα της ανυπαρξίας σας!!!

Έγκαιρα, και από τους πρώτους, η Δημοτική Αρχή προέβλεψε με την απόφαση 283/2011 του Δημοτικού μας Συμβουλίου την οποία και καταψηφίσατε (εσείς που πονάτε για τους ανέργους), τη συμμετοχή του Δήμου Κω στο εν λόγω πρόγραμμα από το οποίο εξασφαλίσαμε 100 θέσεις εργασίας, σε δύο πεντάμηνες συμβάσεις.

Καλό θα ήταν λοιπόν, στις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα και ο τόπος μας να μην ασχολείστε μετά του Δήμου γιατί μόνο κακό μπορεί να προκαλέσετε.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter