Δήμος Κω: απάντηση στη Δύναμη Αλλαγής για τη μηνυτήρια αναφορά

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Δήμος Κω

Δυστυχώς για ακόμα μία φορά ο κ. Κυρίτσης και η παράταξή του δεν πρωτοτυπούν.

Την ώρα που οι πολίτες και το νησί μας έχουν ανάγκη από τη συσπείρωση των πολιτικών δυνάμεων για να ξεπεράσουμε, όσο το δυνατόν ομαλότερα, την οικονομική κρίση και την ύφεση εκείνοι επιλέγουν για ακόμα μία φορά το δρόμο της παραπληροφόρησης, της συκοφαντίας και του διχασμού.

Η ανυπόστατη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσαν σήμερα (25.01.2012) εναντίον του Δημάρχου Κω, Κώστα Καΐσερλη αντικατοπτρίζει για πολλοστή φορά την πολιτική τους γύμνια.

Η αδυναμία του κ. Κυρίτση να αρθρώσει σύγχρονο πολιτικό λόγο και να προσεγγίσει τα πραγματικά προβλήματα των συμπατριωτών μας τον παρασύρει σε συνεχόμενα τραγικά λάθη. Γεγονός που αναδείχθηκε από την αδυναμία του να κατανοήσει ακόμα και την απλή διαφορά που υπάρχει μεταξύ ενός προγράμματος κοινωφελούς εργασίας και ενός ολόκληρου νομοθετήματος που αφορά την κοινωνική οικονομία.

Ιδιαίτερα λυπηρό είναι το γεγονός πως στην αυτοκαταστροφική του πορεία συμπαρασύρει και ανθρώπους που μπορεί να εκλέχθηκαν, το 2010, με την παράταξή του ωστόσο δεν έχουν καμία σχέση με την καθεστωτική τετραετία της σήψης και της διάλυσης του κοινωνικού ιστού που βίωσαν όσοι ατύχησαν να ζουν ή να δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στον πρώην Δήμο Κω.

Για το θέμα της διαχείρισης της ΕΔΗΚ από τον κύριο Κυρίτση και την παρέα του έχουμε εκφράσει τις θέσεις μας με στοιχεία που φανερώνουν κατ' ελάχιστο την, επιεικώς απαράδεκτη, άγνοια διοίκησης μίας επιχείρησης.

Σύντομα ολοκληρώνεται η διαδικασία εκκαθάρισης της επιχείρησης και τότε θα επανέλθουμε με βάση τα οριστικά πλέον δεδομένα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter