Δύναμη Αλλαγής: Ξεκινάει η περίοδος της κρουαζιέρας

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

1

Την Κυριακή 8 Απριλίου, ανοίγει η σεζόν για την κρουαζιέρα, με μία πολύ σημαντική άφιξη για το λιμάνι της Κω και την καθιέρωσή του ως προορισμού θαλάσσιου τουρισμού.

Το πλοίο SEABURN LEGEND, της εταιρείας SEABURN CRUISES ξεκινάει ένα πρόγραμμα 9 συνολικά προσεγγίσεων για το 2012, αποδεικνύοντας με το πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι η μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλαμε ως διοίκηση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κω την περίοδο 2007-2010, αποδίδει καρπούς.

Η συγκεκριμένη εταιρεία είναι μία από τις λεγόμενες "6 αστέρων", οι οποιες φημίζονται για την ποιότητα παροχής υπηρεσιών τους αλλά και για την ανάδειξη των προορισμών που επισκέπτονται.

Είναι προφανές ότι και φέτος η χρονιά για την κρουαζιέρα θα είναι αρκετά καλή για την Κω, και για αυτό οφείλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι προκειμένου να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις και τις απαιτήσεις των καιρών.

Επειδή όλοι μπορούν να διαπιστώσουν ότι η εικόνα του λιμανιού αλλά και της πόλης είναι απογοητευτική, απευθύνουμε έκκληση προς τη δημοτική αρχή να ασχοληθεί με τα σοβαρά αυτά ζητήματα αφήνοντας στην άκρη τις γνωστές "περίεργες" ασχολίες της...

Η προσπάθεια να δημιουργήσεις κάτι από το μηδέν είναι μακρόχρονη και επίπονη, σε αντίθεση με την πορεία της καταστροφής που η δημοτική αρχή έχει επιλέξει και εφαρμόζει, η οποία είναι πανεύκολη και συντομότατη...

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter