Η Δύναμη Αλλαγής για το θέμα των φυκιών στο Μαστιχάρι

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Δύναμη Αλλαγής 

Η ανικανότητα και η εγκληματική πολιτική της δημοτικής αρχής, για μία ακόμα φορά, έχουν ως αποτέλεσμα την αδυναμία παροχής στοιχειωδών υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Αυτή τη φορά στο Μαστιχάρι και το γνωστό πλέον θέμα των φυκιών.

Αφού λοιπόν άφησαν να περάσουν μήνες ολόκληροι, χωρίς να κάνουν απολύτως τίποτα, αναγκάστηκαν από την πίεση των κατοίκων να προσπαθήσουν όπως όπως να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα, "αναθέτοντας;" τη δουλειά στο δημοτικό σύμβουλο της παράταξής τους, κ. Μαραγκό.

Προφανώς χωρίς καμία απολύτως διαδικασία και με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο απών η εργασία σταμάτησε, πιθανότατα λόγω ανταγωνιστικών συμφερόντων.

Το πιο καταπληκτικό και ενδεικτικό της ανικανότητάς τους είναι ότι για το έργο υπάρχει άδεια από τον Ιούνιο του 2011, κάτι που προφανώς δεν γνωρίζουν...

Αντί όμως να οι υπεύθυνοι - ανεύθυνοι να φροντίσουν να βρουν τρόπο να λύσουν το πρόβλημα, γυρνούν στα καφενεία και επιρρίπτουν ευθύνες σε εμάς για δήθεν καταγγελία που κάναμε στις αρχές.

Επειδή εξ' ιδίων κρίνουν τα αλλότρια, δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι έχουμε το θάρρος και την τόλμη, άγνωστες έννοιες για αυτούς, να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας κάθε φορά που αυτό χρειάζεται.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση καμία ανάμειξη της παράταξης δεν υπήρξε, γιατί για το έργο έχει εκδοθεί άδεια.

Επιπλέον έχουμε αντιληφθεί όπως και όλοι οι πολίτες, ότι δυστυχώς αυτή η δημοτική αρχή είναι ανίκανη να πράξει έστω και τα στοιχειώδη, πολλώ δε μάλλον να λειτουργήσει σεβόμενη νόμους και κανόνες διαφάνειας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter