Δύναμη Αλλαγής: "το ξεπούλημα συνεχίζεται"

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Η ανικανότητα του δημάρχου και της δημοτικής αρχής στο σύνολό της, δυστυχώς εξελίσσεται σε παράγοντα καταστροφής υποδομών και κατά συνέπεια της τοπικής οικονομίας.

Μετά το πρωτοφανές Βατερλώ που υπέστη στο θέμα του Μαστιχαρίου, με το δημοτικό σύμβουλο-επιχειρηματία-πρόεδρο ΚΤΕΛ-ΚΕΑΣ κ. Μαραγκό να τα κάνει «θάλασσα» και τον επί έξη χρόνια δήμαρχο κ. Φάκο να μην έχει καταλάβει ακόμα τι σημαίνει Λιμενικό Ταμείο οδηγώντας το στη διάλυση, επιχειρεί να πετάξει τη μπάλα σε άλλο γήπεδο και μάλιστα στον ευαίσθητο χώρο του πρωτογενή τομέα.

Με τον εξαφανισμένο από παντού δήμαρχο να φωνάζει «δεν πρόκειται να δίνω λεφτά για τα σφαγεία» ανακοινώνει την "ομόφωνη" (τάχα μου) απόφαση των κρεοπωλών και των κτηνοτρόφων να λειτουργήσουν τα σφαγεία με τις λεγόμενες συνεργατικές.

Το κλείσιμο των σφαγείων αποτελεί την πιο κυνική ομολογία της τραγικής τους αποτυχίας στο πρωτογενή τομέα και ειδικότερα τη κτηνοτροφία την οποία οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στον αφανισμό.

Η προσήλωσή τους στο ξεπούλημα κάθε δημοτικής υποδομής και επένδυσης σε διάφορους κολλητούς, συνεχίζεται αυτή τη φορά με τα νέα σφαγεία τα οποία δήθεν κλείνουν για να γίνουν εργασίες συντήρησης ενώ προετοιμάζεται η παραχώρηση τους σε ιδιώτη!!

Την ίδια ώρα λοιπόν που η μόνη παρουσία του κ. Καϊσερλη είναι στα ανά την πόλη και τα χωριά ουζομεζεδοπωλεία και ο δήμος στον αυτόματο πιλότο, έχουν το θράσος να μιλούν για τη δημοτική περίοδο Κυρίτση και το έργο που έγινε μέσα σε μόλις τέσσερα χρόνια.

Ταυτόχρονα οι "μαθητευόμενοι μάγοι" της δημοτικής αρχής προσπαθούν να διαλύσουν μέσα σε λίγους μήνες ότι όλοι οι πολίτες της Κω δημιούργησαν με μεγάλη προσπάθεια ακόμα και στην καθαριότητα και την ανακύκλωση που με τόσο ενθουσιασμό αγκάλιασε η κοινωνία της Κω.

Δυστυχώς για το νησί και για τους ανθρώπους του, η παρέα αυτή των ανίκανων θα συνεχίσει να καταστρέφει ότι βρίσκει μπροστά της μέχρι και την τελευταία μέρα της παρουσίας τους στη διοίκηση του δήμου, που ευτυχώς δεν είναι μακριά.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter