Ανάπηρη Γυναίκα κόντρα στο παράλυτο πολιτικό σύστημα

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Τσακίρη

ΑΝΑΠΗΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΥΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ 1 ΑΝ ΜΕ ΨΗΦΙΣΕΤΕ

Η συμμετοχή μου στις εκλογές ως υποψήφια με τους Οικολόγους Πράσινους έχει ξαφνιάσει πολύ, μερικοί χλευάζουν. Δεν είμαι όμως εκτός τόπου και χρόνου όταν θέλω να διεκδικήσω αξιοπρέπεια στη ζωή και στο θάνατο. Ίσες ευκαιρίες διακηρύσσουμε για όλους, μόνο που δεν το πράττουμε. Τι κι αν δεν έχω χέρια για χειραψίες και πόδια να συναντώ ψηφοφόρους, και φωνή να χαϊδεύω αυτιά, διαθέτω κοινή λογική, έχω γνώσεις κι εμπειρία, στοιχεία απαραίτητα να συμμετέχω στα κοινά.

Η ολική αναπηρία μπορεί να τρομάζει ακόμα την ελληνική κοινωνία, είναι όμως κι ένα σχολείο ζωής να σκεπτόμαστε διαφορετικά. Ναι κλαίω συχνά γιατί δεν έχω αυτά που απαιτεί η κατάσταση μου, αλλά δεν κλαίγομαι, χαμογελώ και συνεχίζω τον αγώνα. Είμαι σίγουρη πως η φτώχεια αντέχεται, η μιζέρια όχι και ιστορικά το 'χουμε αποδείξει.

Χάρη στην τεχνολογία αναπνέω, συντηρούμαι κι επικοινωνώ, το ιντερνέτ είναι μια δύναμη ελευθερίας και άμεσης δημοκρατίας, ένα εργαλείο που μας βοηθά να διαχειριστούμε τα πάντα καλυτέρα. Γι' αυτό ξεκίνησαν στην Αμερική να το περιορίζουν. Βίωσα πως ξοδέψαμε δις για να μηχανοργανωθούμε σαν κράτος και σήμερα ακόμα δεν ξέρει η δεξιά χείρα τι ποιεί η αριστερά.

Σαν ΝΗΣΙΩΤΙΣΣΑ βίωσα και βιώνω το παραμύθι της αποκέντρωσης. Βήχει η Αθηνά και κρυώνουμε στα νησιά. Πάντα προσπαθούσα να κάνω τη δουλειά μου σωστά και να μην ξοδεύω φαιά ουσία σε ανώφελες κριτικές. Κι αυτό θα συνεχίζω να κάνω. Η ανθρωπινή φύση μας πρέπει να προστατεύει, αλλιώς θα καταντήσουμε αν συνεχίσουμε να παίζουμε το ίδιο βιολί του δικομματισμού και της δήθεν πλειοψηφίας, ότι δεν μπορούμε τάχα να συνεργαστούμε, κι εμείς κι η Ελλάδα μας, είδος προς εξαφάνιση.

ΟΠ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter