Η «επιτυχία» του περιβόητου PSI ήταν ουσιαστικά η κλοπή των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Ν. ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟΣ 

Με αφορμή πρόσφατη ενημέρωση, που είχα σε επαφές μου κατά την προεκλογική περίοδο, σχετικά με την ληστεία που έγινε στα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων, από την κυβέρνηση του μνημονίου και τους συνυπογράφοντες αρχηγούς του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι η «επιτυχία» του περιβόητου PSI ήταν ουσιαστικά η κλοπή των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων, των διαθεσίμων των ΝΠΔΔ, όπως είναι το ΤΕΕ, το ΕΒΕΔ, τα νοσηλευτικά ιδρύματα, τα ιδρύματα παροχής κοινωνικής πρόνοιας αλλά και των μικρο-ομολογιούχων.

Οι τράπεζες και τα μεγάλα funds μόνο ευνοημένοι βγήκανε από το περίφημο PSI. Για μια ακόμη φορά τα κόμματα της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, που ετοιμάζονται να συνεχίσουν το έγκλημα την επομένη των εκλογών, θυσίασαν τον ιδρώτα των εργαζομένων και των μικρομεσαίων στο βωμό του κεφαλαίου και των «κολλητών» τους δανειστών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επανειλημμένα ζητήσει εξηγήσεις για τη ληστεία αυτή των αποθεματικών και των διαθέσιμων των ασφαλιστικών ταμείων και των ΝΠΔΔ από την κυβέρνηση, αλλά δεν έχει λάβει σοβαρή απάντηση. Είναι χαρακτηριστικό ότι ασφαλιστικά ταμεία στο σύνολο τους απώλεσαν περίπου 12,3 δις από το «κούρεμα», οδηγώντας έτσι τις παροχές υγείας και τις κοινωνικές παροχές στην απόλυτη υποβάθμιση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δεσμευτεί ότι ο συνασπισμός εξουσίας με επίκεντρο την αριστερά που θα συγκροτηθεί την επόμενη μέρα των εκλογών θα φροντίσει να στηρίξει τα ασφαλιστικά ταμεία και να επανορθώσει τα εγκλήματα της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ, ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ!!!!

Ο Υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Νεκτάριος Σαντορινιός

Χημικός Μηχανικός

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter