Κραυγές αγωνίας από τον Δικομματισμό και τα κόμματα της Αυτοδυναμίας

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

 1

Οι άναρθρες κραυγές που βγαίνουν από τους εκπροσώπους του δικομματισμού στα τηλεοπτικά κανάλια επιβεβαιώνουν τον επιθανάτιο βρόγχο τους.

Έχουν το θράσος να ζητούν ακόμη από τους πολίτες αυτής της χώρας να τους εξασφαλίσουν την αυτοδυναμία, για να μας βουλιάξουν ακόμη πιο βαθιά στην ανέχεια και στην ολοκληρωτική καταστροφή.

Προβάλουν εναγωνίως πάλι τα γνωστά διλήμματα της δήθεν «ακυβερνησίας ή αυτοδυναμίας» προσβάλλοντας τη νοημοσύνη της πλειοψηφίας των πολιτών οι οποίοι πλέον δε μασάνε με τα παχιά λόγια της παλαιοκομματικής πολιτικής κουλτούρας, της αυτοδύναμης ακυβερνησίας, των υπαίτιων της χρεοκοπίας και της φτώχιας του λαού.

Ας το καταλάβουν επιτέλους ότι οι Έλληνες πολίτες αυτή την φορά δεν θα πέσουν πια στις παγίδες των «αυτοδύναμων φωστήρων» ούτε θα τους επιτρέψουν να διαφεντεύουν μόνοι τους τις τύχες της πλειοψηφίας των πολιτών για να πλουτίζει μια μικρή ομάδα δικών τους «εγκάθετων». Αυτά πλέον τελειώνουν με αυτές τις εκλογές, και καλό θα είναι να αλλάξουν πλεύση και νοοτροπία και να ετοιμάζονται εάν θέλουν να προσφέρουν υπηρεσίες προς τον λαό με μία κυβέρνηση συνεργασίας.

Τα μηνύματα που λαμβάνουν οι Οικολόγοι Πράσινοι είναι πολύ ενθαρρυντικά για την είσοδο μας στη Βουλή διότι απλά ο κόσμος μας εμπιστεύεται σα μία νέα πολιτική δύναμη, με όραμα, με ολοκληρωμένες προτάσεις και ρεαλιστικά προγράμματα εξόδου από την οικονομική, κοινωνική και περιβαλλοντική κρίση, στήριξη των χαμηλόμισθων και μικρομεσαίων νοικοκυριών καθώς και για αναπτυξιακή πολιτική με βιώσιμες Πράσινες πρακτικές.

Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΘΕΣΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΜΜΑΤΣΜΟΥ ΣΤΙΣ 6 ΜΑΙΟΥ 2012

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter